مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد؛
قرارگیری 300 هزار هکتار مزارع استان مرکزی تحت پایش مبارزه با آفات
![قرارگیری 300 هزار هکتار مزارع استان مرکزی تحت پایش مبارزه با آفات](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/ok8BSZdp2AgV/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pgKLKFaaDB8b7otfNPZWXfo,/%281591%29.jpg)
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه 300 هزار هکتار مزارع جو و گندم این استان برای مبارزه با آفات و جلوگیری از خسارت تحت پایش دقیق قرار گرفت، گفت: حدود 80 گروه شبکه مراقبت در استان مرکزی فعال هستند و اقدامات لازم برای مبارزه با آفات از این طریق در حال انجام است.
به گزارش ایلنا، قاسم قدمی به فعالیت کشیکها در روزهای تعطیل اشاره داشته و افزود: 45 هزار هکتار مزارع گندم آبی، 200 هزار هکتار گندم دیم، 50 هزار هکتار جو آبی و 10 هزار هکتار جو دیم که در مجموع 300 هزار هکتار است باید از نظر آفات و علفهای هرز تحت نظارت قرار بگیرد و در صورت نیاز، سمپاشی انجام میشود.
وی به آفاتی که مزارع استان مرکزی را تهدید میکند اشاره کرده و ادامه داد: مهمترین آفت این استان مربوط به سن گندم است. بر این اساس تاکنون 20 هزار هکتار از مزارع استان سمپاشی شده و در 15 هزار هکتار از مزارع جمعآوری علفهای هرز انجام شده است و این اقدامات کماکان ادامه دارد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با تأکید بر لزوم سمپاشی در صورت نیاز برای حفظ کیفیت محصول، اظهار داشت: کشاورزان باید از مزارع خود به صورت مستمر بازدید کنند و با کارشناسان منطقه در ارتباط باشند تا اقدامات به موقع و مؤثر انجام شود.