با شرکت در مسابقات جهانی؛
قیمه نثار و باقلوای قزوین خوشمزهترین غذاهای جهان شدند
در مسابقات جهانی "ورد شف" قیمه نثار و باقلوای قزوین برای اولین بار در صدر غذاها و شیرینی های جهان قرار گرفته و مدال طلا به این دو رسید.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، مسابقات جهانی ورد شف «کالنری پاپریکا » با حضور آشپزان 15 کشور جهان در شهر کراچی کشور پاکستان برگزار شد.
تیم ملی ایران برای اولین بار در این رقابتها حضور پیدا کرد و غذاهای استان قزوین هم در این مسابقه جهانی ارائه شد.
معصومه رجبی از استان قزوین با ارائه شیرینی باقلوا و قیمه نثار در بخش انفرادی دو مدال طلا را کسب کرد؛ همچنین در بخش تیمی هم یک مدال نقره را کسب کرد.
در مجموع هفت مدال طلا، نقره و برنز برای تیم ایران در این رقابتها کسب شد.
قیمه نثار و باقلوای قزوین از غذاها و شیرینیهای سنتی استان قزوین هستند که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدهاند.