رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز:
درمان فناوری پلاسمایی زخم های خاص نیازمند حمایت بیمه پایه است+فیلم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: درمان زخمهای دیابت و سخت، توسط فناوری پلاسمایی نیازمند حمایت بیمه پایه است لذا با توجه به هزینه های این روش درمانی با همکاری بیمه های پایه این روش برای درمان بیماران خاص استفاده خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از البرز، شهرام صیادی در مراسم افتتاح مرکز پلاسما درمانی زخم های دیابتی که در بیمارستان امام علی (ع) کرج برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ضرورت توسعه فناوریهای نوین در درمان بیماریها و اهمیت این فناوریها در کاهش تلفات و بهبود کیفیت زندگی بیماران، دانشگاه علوم پزشکی البرز با همکاری شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما به عنوان نماینده سازمان انرژی اتمی ایران و متولی اصلی فناوری پلاسما پزشکی در کشور قدم در راهی نهاده که نیازمند همافزایی همه دستگاهها و نهادهای مرتبط در این حوزه است.
صیادی گفت: یکی از چالش های نظام سلامت، بیماری دیابت و زخم های دیابتی است و با توجه به اینکه درمانهای گذشته، درمان موفقی نداشتند لذا فناوری پلاسما برای درمان انواع زخم دیابت، بستر، جراحی و زخم های ناشی از سوختگی ایجاد کرده است.
وی افزود: امروز شاهد افتتاح دومین مرکز درمان زخم با فناوری پلاسما در سطح کشور و بزرگترین هستیم که در مرحله نخست به صورت رایگان در بیمارستان امام علی (ع) کرج به مراجعه کنندگان خدمات درمان ارائه خواهد داد.
صیادی درمان فناوری پلاسمایی نیازمند حمایت بیمه درمانی است، تاکید کرد: با توجه به هزینه های این روش درمانی با همکاری بیمه های پایه این روش برای درمان بیماران استفاده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز اضافه کرد: نخستین سمپوزیوم پلاسما پزشکی که با همکاری اساتید انرژی اتمی و محققان و دانشمندان نخبه و به سرپرستی خانم مهدیه بختیاری رمضانی، عضو هیئت مدیریت علمی پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای امروز برگزار شد.
صیادی گفت: در سطح استان بیش از ۶٠ هزار نفر بیمار دیابتی داریم اما این آمار، افراد شناسایی شده هستند اما خیلی از بیماران دیابتی در جریان بیماری خود نیستند لذا تعداد بیش از این خواهد بود.
وی تصریح کرد؛ طی ۵ سال گذشته بیماران دیابتی از ١١ درصد به ١۴ درصد افزایش پیدا کردند و با افزایش ٣٠ درصدی به علت عدم تحرک و نداشتن بهداشت غذایی از جمله عواملی هستند که میزان دیابت را در جامعه افزایش داده است.