در سال جاری؛
تولید بوقلمون در قزوین به بیش از سه هزار تن رسید
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال تا پایان آذر ماه ۳ هزار و ۸۵۳ تن گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان تولید شد.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور با اشاره به تولید گوشت بوقلمون در استان گفت: میزان تولید گوشت بوقلمون نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲ هزار و ۹۴۶ تن بوده ۱۲ درصد افزایش داشته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری بیش از 5 هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۳ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۷۵ هزار قطعه در استان فعال است.
این مسئول اظهار کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون 4 ماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در این استان در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه است.
وی یادآور شد: بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استانهای تهران، کرج و اصفهان است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری را از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون ذکر کرد و گفت: ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است.