یک مسئول خبرداد؛
آماده باش 154 گروه عملیاتی با 308 سیمبان در فارس
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس از آماده باش 154گروه عملیاتی با 308 سیمبان این شرکت جهت رویارویی با شرایط متغیر و نامساعد جوی و مواجهه با مشکلات احتمالی شبکه توزیع نیروی برق در سطح استان خبر داد.
به گزارش ایلنا، حمیدرضا جلایر در جلسه اجرای آئین نامه سازماندهی و استفاده از ظرفیت تشکل های مردمی و داوطلبان بخش خصوصی در مدیریت بحران و معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از آماده باش 154گروه عملیاتی با 308 سیمبان این شرکت جهت رویارویی با شرایط متغیر و نامساعد جوی و مواجهه با مشکلات احتمالی شبکه توزیع نیروی برق در سطح استان فارس خبر داد.
طرح ظرفیت سازی و سازماندهی بخش خصوصی در مدیریت بحران (طرح روئین تن سازی ایران- رسا) با اشاره به ظرفیت های پیمانکاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت پیمانکاران و نیروهای بخش خصوصی، در شرایطی که با بحران مواجه می شویم بسیارکاربردی است و سبب می شود تا بهتر و سریع تر شرایط، به حالت عادی بازگردد.
وی یادآورشد: درحال حاضر این شرکت با 30 شرکت پیمانکاری در شهرستان های تابعه، قرارداد همکاری انعقاد نموده که این شرکت ها در قالب 154 گروه در حال فعالیت در زمینه خدمات برقرسانی در سطح استان می باشند.
جلایر در بخش دیگری از این جلسه از آمادگی گروه های عملیاتی و سیمبانان در استان فارس در زمان رویارویی با شرایط نامساعد و تغییرات جوی خبر داد و بیان داشت: با توجه به شرایط متغیر آب و هوایی استان در حال حاضر هیچ گونه مشکل خاصی در روند پایداری شبکه توزیع برق مشترکان فارس وجود ندارد و کلیه تجهیزات لازم اعم از فنی و عملیاتی برای مقابله با حوادث احتمالی در نظر گرفته شده است.
رئیس شورای هماهنگی مدیران مدیریت بحران و پدافند غیرعامل صنعت آب و برق استان فارس نیز در ادامه جلسه از آمادهباش همه گروههای عملیاتی این شرکت به منظور رسیدگی به حوادث برقی ناشی از بارشها و شرایط جوی خبر داد.
بهمن قدیری، برقراری کشیک دایم و مستقر در شهرستان ها و ستاد و آماده باش30 شرکت پیمانکاری طرف قرارداد را از جمله اقدامات موثر برای مقابله با بحران برشمرد و خاطرنشان کرد: آماده باش 154گروه عملیاتی با 308 سیمبان راننده و 60 دستگاه خودرو مجهز عملیاتی و 20 گروه ویژه خط گرم به همراه 20بالابر خط گرم، بررسی اجناس و لوازم مورد نیاز مدیریت ها، بازدید و سرشاخه زنی درختان در حریم شبکه های توزیع برق و ... از دیگر اقدامات مهم برای مقابله با حوادث احتمالی و بحران در راستای تأمین برق پایدار و مطمئن برای مشترکان می باشد.
این مقام مسئول افزود: همواره همکاران وگروههای عملیاتی به صورت شبانه روزی درحال رصد و پایش شبکه هستند تا در صورت بروز خسارت و آسیب احتمالی به خطوط توزیع برق، موارد را بررسی و در سریع ترین زمان ممکن اقدام به اصلاح و تامین برق مشترکان نمایند.
وی تصریح کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه خاموشی و خسارت ناشی از طوفان و بارندگی به شبکه توزیع برق مراتب را از طریق سامانه ۱۲۱ به مرکز اتفاقات این شرکت اعلام کنند که همکاران این شرکت به محض دریافت اطلاعات درکمترین زمان ممکن نسبت به رفع خاموشی و عادی سازی شبکه اقدام خواهندکرد.