خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد:

آب‌گرفتگی بندر امام حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است!

آب‌گرفتگی بندر امام حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است!
کد خبر : ۱۴۲۰۵۷۲

عضو شورای شهر بندر امام خمینی، شهردار این شهر را عامل اصلی مشکلات پیش آمده دانست و گفت: آب‌گرفتگی در بندر امام حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است.

فرید قنواتی، در پی آبگرفتگی گسترده و انتقاد شهروندان در بندر امام خمینی، به خبرنگار ایلنا گفت: آب‌گرفتگی معابر و منازل که منجر به خساراتی شد، حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است که بارها در این باره تذکر داده بودم.

وی افزود: به سازمان بازرسی اعلام کردم که اگر در سال ۱۳۹۹ مقصرین واقعی آبگرفتگیِ آن سال شناسایی و به‌صورت جدی با آن‌ها برخورد می‌شد، بدون شک دیگر شاهد این حجم از خسارات نبودیم. در دوره گذشته، ۵ هزار خانه متحمل خسارت شدند اما تنها برخوردی که صورت گرفت عزل شهردار و رئیس آبفای وقت بود که اگر به دنبال این برکناری‌ها، برخورد جدی و سنگین‌تری صورت می‌گرفت، امروز هیچ مسئولی به خودش اجازه کم‌کاری نمی‌داد، الان هم باید با عامل یا عوامل این اتفاق به‌طور جدی برخورد شود.

قنواتی با اشاره به گفته‌های شهردار در نشست خبری چند وقت پیش مبنی بر انجام لایروبی و آمادگی پمپ‌های مکنده آب، گفت: به صراحت اعلام می‌کنم که در بهترین حالت ممکن، خطوط دفع آب‌های سطحی، ۲۰ درصد لایروبی شده بود و باقی‌ماندن این حجم از آب نشان می‌دهد طراحی پمپ‌ها در سال ۱۴۰۰ کاملا اشتباه بوده است. هیچ یک از مصوبات ستاد بحران که در مرداد ماه برگزار شد اجرا نشده است. در خطوط شهرک مقداد، شهید دستغیب و مسیرهای منتهی به تلمبه خانه هیچگونه لایروبی صورت نگرفته است. چرا با وجود این همه سرمایه و امکانات، بندر امام همیشه باید بحران زده باشد.

وی مدعی شد: چندین بار در مقاطع مختلف اعلام کردم که توان شهردار بیش از این نیست و این مسئولیتِ مهم نیازمند تغییرات است اما متاسفانه همه اعضای شورا موافق این تغییر نبودند و نیستند.

عضو شورای شهر بندر امام خمینی (ره)، افزود: کارفرمای طراحی پمپ‌ها، شرکت عملیات غیر صنعتی صنایع پتروشیمی بوده که از طریق برگزاری مناقصه، طراحی و کارشناسی پمپ‌ها را به یک شرکت خصوصی واگذار کرد و نقطه بحرانی ۱۶۰ میلی‌متر را برای آن در نظر گرفت، در حالی که این پمپ‌ها در بارندگی اخیر، توان بازدهی و مقابله با بارش ۱۱۰ میلی‌متر را هم نداشتند. در صورتی‌ که باید طراحی و ساخت آنها توان شدت حداکثری و مدت حداقلی لازم را داشته باشند.

وی در پایان گفت: بهتر است یک کمیته حقیقت یاب برای بررسی میزان انجام وظایف شهرداری و آبفا بخصوص در بحث لایروبی تشکیل شود.

در همین رابطه، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی صنایع پتروشیمی در پاسخ به ادعای عضو شورای شهر بندر امام، به خبرنگار ایلنا گفت: این شرکت بدون تایید شهرداری هیچ کاری انجام نداده، بهره‌بردار و متخصص این امر شهرداری بوده و هرکاری که صورت گرفته، یا به درخواست شهرداری بوده یا مورد تایید آن‌ها واقع شده است.

محسن آتش زمزم افزود: ما در راستای مسئولیت اجتماعی و به منظور کمک به مردم بندر امام وارد میدان شدیم اما مسئولیت پاسخ‌گویی به این بحران، شرکت عملیات غیر صنعتی نیست.

وی افزود: متاسفانه هر زمان بحران یا اتفاقی رخ می‌دهد هرکسی به دنبال این است که قصور و کوتاهی را به گردن دیگری بیندازد. کسی که به منظور کمک‌رسانی اقدام کرده در مقام پاسخ‌گویی نیست و متولی امر باید پاسخ‌گو باشد خوشبختانه تمام اسناد، نامه و نقشه‌ها موجود هست و تاکید می‌کنم ما بدون تایید یا درخواست بهره‌بردار هیچ‌گونه ساخت، طراحی یا تجهیزی انجام نداده‌ایم.

آب‌گرفتگی بندر امام حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است!

آب‌گرفتگی بندر امام حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است!

آب‌گرفتگی بندر امام حاصل بارندگی نبوده بلکه نتیجه سوء مدیریت و بی‌کفایتی شهردار است!

انتهای پیام/
خبرنگار : سالار قاسمپور
ارسال نظر
پیشنهاد امروز