در راستای ایجاد و توسعه همکاری دوجانبه؛
تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس و پارک علم و فناوری استان امضاء شد
در راستای ایجاد و توسعه همکاری دوجانبه و استفاده از ظرفیت های موجود طرفین، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و پارک علم و فناوری استان منعقد شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، این تفاهم نامه با حضور روسای این دو مجموعه در راستای ایجاد و توسعه همکاریهای دوجانبه و استفاده از ظرفیتهای موجود امضاء شد.
در ابتدای این مراسم امین رضا ذوالقدر رئیس پارک علم و فناوری استان فارس با قدردانی از فعالیت ها و خدمات دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان نظام آموزش مهارتی اظهار داشت: در پارک علم و فناوری استان فارس به عنوان یکی از پارک های قدیمی حدود 1300 شرکت دانش بنیان فعال است که بسیاری از آنها فعالیت خود را از ابتدا در این پارک آغاز کرده و امروز کارآفرین برتر و نمونه استانی و کشوری هستند.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری بستر مناسبی برای ارتباط با دانشگاه و صنعت است، گفت: ورودی پارک علم و فناوری خروجی دانش آموختگان دانشگاه ها هستند و مهم ترین موضوع برای انجام فعالیت در پارک مهارت و تجربه است که خوشبختانه دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل فراگیری آموزش های مهارتی از آن بهره مند هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان فارس با ابراز خرسندی از انعقاد قرارداد همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس بیان کرد: آمادگی داریم در قالب فضاهای نوآوری مشترک ، کارها را پیش ببریم و در قالب تفاهم نامه مشترک مراکز نوآوری داشته باشیم تا دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس از امکانات پارک بهره مند شوند.
در ادامه شاهرخ جم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس نیز با اشاره به رسالت مهارت محوری دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: همکاری دوجانبه این واحد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان می تواند نقش مهم و تاثیرگذاری در افزایش بهره وری و همچنین ارتقاء آموزش های مهارتی در جامعه کمک کند.
وی افزود: باتوجه به ساختار مشترکی که دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم و فناوری داشته و مراکز آن توسط بخش خصوصی مدیریت می شود در یک فضای رقابتی علمی متفاوت می توان به اهداف مورد نظر دست یافت.
جم همچنین به طرح های مختلف دانشگاه جامع علمی کاربردی در عرصه مهارت آموزی اشاره و تصریح کرد: طرح آباد؛ آموزش برای اشتغال دانش آموختگان سایر دانشگاه ها در سطح دانشگاه جامع علمی کاربردی طراحی و تدوین شده است که این واحد دانشگاهی در قالب این طرح می تواند نسبت به برگزاری دوره های تخصصی مهارتی کوتاه مدت تک تدرس و تک پودمان در رشته های مورد درخواست شرکت های فعال در پارک علم و فناوری اقدام کند.
از اهداف این تفاهم نامه می توان به ایجاد و بهرهبرداری از امکانات و قابلیتهای موجود طرفین جهت ایجاد محیط مناسب در توسعه کارآفرینی نوآوری و شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد.