رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان:
۲۴۰ واحد صنایع تبدیلی با پیشرفت 50 درصدی در همدان در حال اجرا است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از احیای واحدهای نیمه فعال و راکد در راستای اشتغالزایی و امیدآفرینی خبر داد و گفت: ۲۴۰ واحد صنایع تبدیلی در استان با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد و سه هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در حال اجرا است.
به گزارش ایلنا از همدان، رضا بهراملو امروز در دومین سفر شهرستانی به ملایر با بیان اینکه هدف از سفرهای شهرستانی شناسایی واحدهای مشکلدار است تا رشد تولید محقق شود، اظهارکرد: برخی واحدهای تولیدی مشکل مشترک دارند که در دیدارهای مردمی به نمایندگی از تولیدکنندگان بررسی و پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه دوره اول سفرهای شهرستانی مشکلات شناسایی و یک کتابچه به عنوان نقشه راه تهیه شد، افزود: بهرهگیری از ظرفیت واحدهای نیمه فعال و راکد در اولویت است چرا که اشتغالزایی و امید آفرینی به همراه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بهکارگیری سرمایههای راکد کشور گامی است در راستای رشد تولید و ایجاد اشتغالزایی از همین رو تداوم کار را با جدیت دنبال میکنیم، خاطرنشان کرد: احیای واحدهای نیمه فعال و راکد، در دو گام تعریف میشود بهطوری که گام نخست شناسایی مشکلات و گام دوم رفع موانع و بررسی مشکلات است.
بهراملو با تاکید بر اینکه احیا، افزایش ظرفیت و ارتقای ۷۶ واحدهای تولیدی در استان نشان از همافزایی و همراهی مجموعه بزرگ جهاد کشاورزی استان دارد، بیان کرد: برخی از مشکلات موجود از گذشته به ارث رسیده است.
وی در بخش دیگر با بیان اینکه حل مشکلات واحدهای تولیدی کشاورزی شهرستان ملایر در دستور کار است، تصریح کرد: ۲۵ درصد از اراضی شهرستان باغات است که نیمی از این میزان به باغات انگور اختصاص دارد بنابراین باید ویژه دیده شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، شهرستان ملایر را مستعد احداث بیش از پیش گلخانهها و افزایش واحدهای صنایع تبدیلی دانست و افزود: طرح فراز نیز در این شهرستان با قوت پیگیری میشود به نحوی که دو سوم طرح فراز استان در ملایر اجرا و پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه اعتبار ویژه برای اجرای طرح فراز شهرستان ملایر در نظر گرفته شده است، ادامه داد: اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان با هدف رشد تولید و تحقق شعار سال مد نظر مقام معظم رهبری پیگیری میشود.
بهراملو به شمار واحدهای صنایع تبدیلی استان گریز زد و گفت: ۳۷۰ واحد صنایع تبدیلی در استان ایجاد شده که ۱۳۵ مورد از آن در ملایر مستقر شده اگر چه ۲۴۰ واحد صنایع تبدیلی در استان با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد و ۳ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در حال اجرا است.