در ماه گذشته؛
بیش از دو هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید 2 هزار و ۵۱۷ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان در مهر ماه امسال خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد میربابایی با اعلام این خبر گفت: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲ هزار و ۳۴۲ تن بوده ۷.۴ درصد رشد داشته است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
وی یادآور شد: این میزان گوشت از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.