مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان:
امکان توسعه ۳۵۰ هکتار زمین برای منطقه ویژه ازنا فراهم شد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: با طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی امکان توسعه ۳۵۰ هکتار زمین برای این منطقه فراهم شده است.
به گزارش ایلنا، فرزاد محمدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هیات وزیران با طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی ازنا موافقت و این مطالبه دیرین فعالان اقتصادی استان را پس از ۱۶ سال تصویب کرد، اظهار داشت: وسعت فعلی منطقه ویژه ازنا ۳۹۱ هکتار است که تا پیش از این مصوبه در اختیار شرکت شهرکها بود، اما امکان استقرار واحد صنعتی در آن وجود نداشت.
وی با اشاره به اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی ازنا در سال ۹۳، تصریح کرد: هماکنون ۲۵ واحد در ۷۱ هکتار از این منطقه مستقر است و مابقی اراضی، خام و بدون زیرساخت مانده بود که با مصوبه جدید هیات وزیران، مجوز استقرار واحدها به شهرک صنعتی داده و نسبت به ایجاد زیرساختها اقدام میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان بیان کرد: با تصویب طرح جامع، اجرای طرحهای توسعهای و زیرساختی، استقرار واحدها و سرمایهگذاری بخش خصوصی در این منطقه با قطعیت و اطمینان انجام میشود و میتوان نقشه راه مشخص و مطمئنی برای فعالیتهای آینده منطقه ترسیم کرد تا بخش خصوصی از استقرار در این منطقه استقبال کند.
محمدی با اشاره به اینکه در این راستا امکان توسعه ۳۵۰ هکتار زمین برای منطقه ویژه ازنا فراهم شده است، ادامه داد: همچنین از این پس میتوان مجوز واردات را برای واحدهای صنعتی خارج از منطقه ویژه اخذ کرد تا واردات مورد نیاز خود را از طریق منطقه ویژه انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه منطقه ویژه بهترین عرصه برای واحدهای نیازمند واردات مواد اولیه و ماشینآلات است، اضافه کرد: در این صورت بخشی از محمولهها و ماشینآلات وارداتی، از پرداخت حقوق گمرکی معاف میشود، همچنین معافیتهای مالیاتی منطقه ویژه نسبت به شهرکهای صنعتی بیشتر است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان افزود: بر اساس مصوبه هیات وزیران، هرگونه عملیات اجرایی با رعایت تمامی ضوابط و مقررات از جمله ملاحظات زیستمحیطی، آمایش سرزمین، رعایت ملاحظات و سیاستهای میراث فرهنگی و قوانین و مقررات ناظر بر حفظ آثار فرهنگی، تاریخی و هنری صورت خواهد پذیرفت و دوره بازنگری طرح جامع مذکور پنج سال است.
محمدی گفت: منطقه ویژه اقتصادی در ۹ کیلومتری شهر ازنا قرار گرفته و ۱۲۵ کیلومتر تا مرکز لرستان فاصله دارد که قرارگیری در مجاورت جاده اصلی و کریدور شمال به جنوب، همجواری با راه آهن تهران – خوزستان، کاهش هزینه ها به علت سهولت دسترسی به منابع و دسترسی به نیروی کار ماهر از جمله مزیتهای این منطقه است.