خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم ساری در مجلس:

رسانه‌ها سرمایه‌های واقعی کشور هستند/عقب ماندگی مازندران در شاخص‌های مختلف

رسانه‌ها سرمایه‌های واقعی کشور هستند/عقب ماندگی مازندران در شاخص‌های مختلف
کد خبر : ۱۳۸۶۶۵۹

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس گفت: رسانه‌ها سرمایه‌های واقعی کشور هستند و اگر رسانه‌ها نباشند مطالبات مردم عملی نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی بابایی کارنامی عصر روز شنبه در نشست با خبرنگاران گفت: رسانه‌ها سرمایه‌های واقعی کشور هستند و اگر رسانه‌ها نباشند مطالبات مردم عملی نخواهد شد.

وی افزود: مردم حاکم واقعی این انقلاب هستند و نظام جمهوری اسلامی شانیت خود را از این مردم گرفته است و خبرنگاران نیز جزء همین مردم هستند و نیازهای مردمی را مطالبه گری می‌کنند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با اعلام نارضایتی از رفتار مجلس و دولت با رسانه‌ها گفت: خبرنگاران لزوما منتقد نیستند هر گاه ببینند حقوق مردم تضییع شده و عملی نمی‌شود وارد عمل می‌شوند.

وی افزود: در حال حاضر در کشور قوانین مستحکمی برای دفاع از حقوق خبرنگاران وجود ندارد، اگر امروز صدای خبرنگار به عنوان صدای افکار عمومی و جامعه کارگری بلند می‌شود صدای حق است.

بابایی کارنامی ادامه داد: وضع معیشت مردم خوب نیست و خبرنگاران هم جدای از مردم نیستند از رسانه‌های استان خواست با مردم همراه شوند و برای حضور حداکثری در انتخابات وارد عمل شوند زیرا انتخابات فرصت رسیدن به جایگاه رفیع است و مردم را به سمت دموکراسی واقعی سوق می‌دهد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با تاکید بر گفتمان واقعی افزود: مسئولان ما بدانند مردم صاحبان اصلی این مملکت هستند.

وی با بیان اینکه استان مازندران در شاخص‌های مختلف عقب است، ادامه داد: اگر در دور بعدی انتخابات به عنوان نماینده مردم انتخاب شوم تریبون ساری را در مجلس فعال خواهم کرد همانطوری که به بهانه‌های مختلف مشکلات مرکز استان را در مجلس مطرح کردم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس به مشکلات حوزه کشاورزی پرداخت و گفت: سیاست‌گذاری در حوزه کشاورزی به خوبی صورت نگرفت هدایت زمین‌ها به سمت خرده‌مالکی و نبود زمین‌های هکتاری مانع از توسعه استان شده است، اجاره ساخت و ساز به پایتخت‌نشینان از گذشته تاکنون مشکلاتی ایجاد کرده است و مازندران حیات خلوت پایتخت نشین‌ها شد.

بابایی کارنامی به پروژه سد زارم رود اشاره کرد که با وجود تامین اعتبار اما به دلیل مخالفت فعالان محیط زیست راکد مانده است، افزود: سدهای فراوانی در استان‌های کویری ساخته می‌شود اما اینجا نه!

وی ادامه داد: سرمایه‌گذار برای گرفتن مجوز یک پروژه باید بیش از ۲۳۰ روز پشت درب‌های سازمان محیط زیست منتظر بماند اما در استان همسایه چنین چیزی نیست.

بابایی کارنامی افزود: در طول ۴۰ سال اخیر متاسفانه برنج مازندران به‌عنوان یک کالای استراتژیک شناخته نشده است.

وی به زیرساخت‌های تامین آب شرب اشاره کرد و گفت: شهرهای ساری و میاندورود باید ۱۵۰۰ لیتر در ثانیه و ۱۱۰ هزار متر مربع ذخیره آب داشته باشد این ظرفیت تا سال ۹۹، ۳۰ هزار متر مربع بوده اما اکنون به ۱۰۰ هزار متر مربع افزایش یافته است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس گفت: در بحث امنیت شغلی کارگران دوسه طرح آماده کردیم که یکی از طرح‌ها توسط فراکسیون کارگری مجلس آماده شده که به زودی وارد مجلس می‌شود که در صورت تحقق ناامنی‌های شغلی که ما نیز برآن برنمی‌تابیم؛ مرتفع می‌شود. قوانین محکم باید پشت امنیت شغلی کارگران باشد.

وی به تصویب و تأسیس منطقه آزاد در استان که یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم مازندران بوده است اشاره کرد و گفت: ایجاد منطقه آزاد سبب شکوفایی اقتصادی مازندران می‌شود.

بابایی کارنامی افزود: یکی از مشکلات اصلی و اساسی کشاورزان مازندران حمایت از محصولات کشاورزی و صادرات بود که در این زمینه زیرساخت‌های صادراتی مهیا نبود اما مناطق آزاد تجاری فرصت و فضا را برای صادرات محصولات فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: رشد اقتصادی در مناطق اعلام شده یکی از تبعات ایجاد منطقه آزاد خواهد بود و در این شرایط تجّار انگیزه بیشتری برای سرمایه‌گذاری خواهند داشت.

نماینده مردم ساری و میاندورود در خانه ملت گفت: آسفالت ۲۸۵ کیلومتر از راه‌های ساری و میاندورود ، افتتاح ۲۵۰ میلیارد تومان پست برق، تامین اعتبار برای نیروگاه زباله‌سوز، احداث پل فرح‌آباد بعد از ۱۸ سال، ۶۷۰ میلیارد، آسفالت بیش از ۳۰۰ روستا را از جمله اقدامات نمایندگان در این دوره عنوان کرد. 

وی افزود: در بحث فاضلاب شهری ۱۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری و انتقال آب شرب داشتیم اما اکنون اجرای ۱۸۰ کیلومتر در دستور کار قرار گرفت و تاکنون ۱۰۰ کیلومتر آن اجرا شد.

بابایی کارنامی گفت: برای برنامه هفتم توسعه در مجلس برنامه مدونی داریم، از برنامه توسعه سوم به بعد دولت‌ها باید پای کار مردم می‌ایستادند اما مجلس به تنهایی بار همه این برنامه‌ها را یک تنه به دوش کشید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز