دادستان کرج خبر داد؛
تشکیل کارگروه ویژه در دادستانی کرج برای نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی/ 50 درصد واحدهای صنفی فاقد مجوز هستند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تاکید بر اهمیت سلامت فردی و اجتماعی، گفت که کارگروهی ویژه در دادستانی کرج و با عضویت دستگاههای مسئول برای نظارت دقیق بر تولید و عرضه مواد غذایی تشکیل شده است.
به گزارش ایلنا از البرز، حسن مددی با اعلام تشکیل کارگروهی ویژه در دادستانی کرج در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی در کرج از خرداد ماه سال جاری با عضویت دستگاههای متولی، گفت: این اقدام در راستای مواد 22، 290 و 293 قانون آئین دادرسی کیفری و همچنین به لحاظ اهمیت و حساسیت موضوع سلامت فردی و اجتماعی به ویژه در حوزه تولید و عرضه مواد غذایی تشکیل شده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز افزود: دادستانی این کارگروه را با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، شبکه دامپزشکی، اداره نظارت بر اماکن، اتحادیههای مربوطه تشکیل داده و بازدیدهای میدانی و مشترک از مراکز عرضه مواد غذایی اعم از کافه رستورانها، فست فودها، سفره خانهها و فروشگاههای لبنی، پروتئینی را در برنامه خود قرار داده است.
مددی در تشریح دستاوردهای این کارگروه بیان کرد: بررسیهای میدانی، بازدیدهای مشترک و گزارشات واصله نشان میدهد که برخورد با تخلفات در جریان یک فرآیند گزارش نویسی قرار میگرفت و عمدتا منجر به تشکیل پرونده در عرصه تخلفات واحدهای صنفی عرضه و تولید مواد غذایی گرم و سرد میشد که صرفا معطوف به ذکر یک یا دو مورد جزئی از نواقص بود.
وی اضافه کرد: در بازرسیهای مشترک این نقیصه تا حدود زیادی مرتفع شده و بررسیها دقیقتر و شفافتر شده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با انتقاد به نبود نظارت کافی بر اصناف توسط اتحادیههای صنفی تاکید کرد: مشاهدات و بررسی ها نشان می دهد که حداقل بالغ بر 50 درصد از واحدهای صنفی فعال فاقد مجوز فعالیت هستند که در بررسیهای انجام شده با نظرات کارگروه، موضوع مجوزهای قانونی نیز بررسی و با حضور نماینده اداره نظارت بر اماکن عمومی فراجا اخطارهای لازم صادر میشود.