در حاشیه برگزاری رزمایش مقابله با سیلاب عنوان شد؛
ارزیابی سطح آمادگی دستگاههای اجرایی استان مرکزی در رزمایش مقابله با سیلاب
استاندار مرکزی گفت: رزمایش مقابله با سیلاب با هدف ارزیابی سطح آمادگی دستگاههای اجرایی فعال و همکار در امر مدیریت بحران برگزار شد. همچنین ارتقاء توان و قدرت عملیاتی دستگاههای اجرایی استان مرکزی برای مقابله با بحرانهای احتمالی از جمله اهداف برگزاری این رزمایش است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، فرزاد مخلصالائمه در حاشیه برگزاری این رزمایش، افزود: افزایش سطح آمادگی دستگاههای اجرایی استان برای شرایط واقعی از دیگر اهداف برگزاری این رزمایش است. در این رزمایش سطح آمادگی دستگاههای اجرایی این استان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
وی ادامه داد: دستگاههای اجرایی استان مرکزی اقدامات خوب و موفقی در این رزمایش داشتند که جای تقدیر دارد. اما طبق بررسیهای انجام شده سطح آمادگی برخی دستگاهها به میزان کافی نبود و در این رزمایش نقاط قوت و ضعف شناسایی شد.
استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه در فرایند اجرای عملیاتهای تمرینی نقاط ضعف برطرف خواهد شد، اظهار داشت: امید است در اولین فرصت بر اساس برنامهریزی انجام شده، نقاط ضعف پوشانده شود تا در مواجهه با شرایط واقعی، حجم خسارتها به حداقل برسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این رزمایش گفت: یکی از حوادث قابل توجه از مجموع حوادث طبیعی، سیلاب است. بر خلاف زلزله این حادثه قابل پیشبینی و پیشگیری است و برگزاری این عملیاتهای تمرینی میتواند به سطح آمادگی کمک کند.
بهنام نظری افزود: سیلابها بیشتر در فصل بهار رخ میدهد که مردم در طبیعت حضور دارند و بارش لحظهای میتواند سبب بروز سیلاب شود. در این مرحله باید قطع آب و برق و گاز مدنظر قرار گیرد تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.
وی ادامه داد: ایجاد و استقرار امنیت برای حضور و مشارکت دستگاههای امدادی از دیگر مسائل در راستای جلوگیری از ترددهای بیموقع است که دستگاه انتظامی میتواند در این راستا کمکرسان باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: در این راستا برگزاری عملیاتهای تمرینی مقابله با سیلاب در راستای پیشگیری و پیشبینی به موقع حوادث و همچنین کمک به کاهش خسارات احتمالی است که تأثیرات مطلوب و خوبی دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی نیز در این رزمایش گفت: رزمایش مقابله با سیلاب با حضور 25 دستگاه اجرایی استان مرکزی در شهرستانهای اراک و شازند برگزار شد. این رزمایش با حضور 400 نفر نیروی عملیاتی متخصص و آموزش دیده دستگاههای مختلف استان در قالب 200 گروه عملیاتی برگزار شده است.
امید محترمی افزود: آواربرداری و نجات مصدومین و یافتن فوتشدگان، تخلیه آب از 2 طریق لایروبی و حفر کانال از سوی دستگاههای امدادی از جمله اقدامات انجام شده توسط دستگاههای اجرایی استان در این رزمایش است.
وی ادامه داد: اگر یک روزی استان مرکزی با بحرانهای طبیعی مواجهه شود، مجموعه دستگاههای اجرایی استان با توانایی کامل در صحنه حاضر خواهند شد و نسبت به وظایف خود عمل خواهند کرد.