در سال گذشته؛
۷۰ هزار تن گوشت مرغ در قزوین تولید شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال گذشته ۷۰ هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای استان قزوین تولید شد.
به گزارش ایلنا، یوسف جلوخانی گفت: میزان تولید مرغ استان در سال گذشته یکهزار و ۶۰۰ تن افزایش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: مرغهای تولید شده در ۴۰۰ واحد مرغداری گوشتی استان به تولید رسیده بود و تلاش داریم در سال جاری میزان رشد تولید گوشت مرغ در استان را به حدود ۱۰ درصد برسانیم.
وی عنوان کرد: در سال گذشته میانگین جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان ۳.۳ دوره بود که تلاش داریم با هدف افزایش تولید با هدف کمک به تحقق شعار این میزان به ۴.۳ دوره جوجه ریزی افزایش یابد.