مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان:
منطقه رومشکان با تشکیل تعاونیهای دانش بنیان توسعه مییابد
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: با توجه به پیگیری های صورت گرفته منطقه رومشکان با تخصیص اعتبارات لازم و تشکیل و احیای تعاونیهای راکد در مدار توسعه قرار میگیرد.
به گزارش ایلنا، علی جهانی در جلسه پیگیری مصوبات سفر معاون وزیر کار به رومشکان که با حضور فرماندار این شهرستان و همزمان بصورت ویئدو کنفرانس با مشاور معاون وزیر کار برگزار شد، اظهار داشت: با پیگیری بعمل آمده با وزارت کار و سفر معاون تعاون وزیر به شهرستان رومشکان اعتبارات خوبی در زمینه توسعه این منطقه به عمل آمد که با هماهنگی این اداره کل با نمایندگان بنیاد برکت و گرو های مردمی و سایر دستگاههای استانی و شهرستانی و تعاملات بعمل آمده امیدوارم تحول خوبی در این منطقه ایجاد شود .
وی به اعتبارات ابلاغ شده به این منطقه اشاره کرد و افزود : 46 میلیارد تومان تسهیلات تاکنون تخصیص یافته که تاکنون 52 طرح با اعتبار 51 میلیارد تومان به ایجاد تعاونی و احیاء تعاونی های نیمه تمام به بانکهای عامل معرفی شدند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان در خصوص اعتبارات بانک رسالت نیز اظهار کرد : 2 میلیارد تومان در این زمینه تخصیص داده شده که 14 طرح اقتصادی به این بانک معرفی و بخشی از این تسهیلات پرداخت شده است.
جهانی گفت: تشکیل تعاونی های تامین نیاز جمع آوری شیر ، آب بران – زعفران کاران ، پسته کاران ، پشتیبان مشاغل خانگی، کامیونداران خود راننده ، تعاونی های دانش بنیان و تعاونی های بانوان در دستور کار قرار گرفته که با پیگری های صورت گرفته تاکنون 20 تعاونی در سامانه جامع هوشمند تعاون در حال انجام مراحل قانونی ثبت و تشکیل میباشند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به تشکیل تعاونی توسعه عمران در رومشکان اشاره کرد و گفت: با توجه به قانون تاسیس شرکت های تعاونی توسعه عمران با عضویت حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن و سرمایه سه میلیارد ریال قابل تشکیل است و مقدمات کار در اطلاع رسانی به جمعیت شهرستان در حال انجام است که با همکاری تسهیلگران ، نمایندگان بنیاد برکت، فرمانداری و ... و توزیع فرم عضویت که تاکنون 110 نفر عضو شده و مابقی در حال تکمیل میباشند.
وی تصریح کرد: امیدوارم با اقدامات صورت گرفته و همکاری های لازم با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در این منطقه شاهد رونق اقتصادی و ایحاد اشتغال باشیم.
جهانی بیان داشت: با توجه به کار جمعی تعاونی ها باید عرصه را برای این نوع فعالیت ها فراهم کنیم چرا که اولا فرهنگ کار جمعی، هم افزایی ایجاد می کند و همدیگر را تکمیل می کنند و ثانیا بهره وری را از طریق سازماندهی منابع خرد و توان های خرد در کنار هم قرار می گیرند چرا که در مناطق محروم به این جمع بندی قطعی رسیده ایم که بهترین الگو برای توسعه مناطق محروم و رفع و کاهش فقر، تشکیل و حمایت از تعاونی ها در این مناطق است.