خبرگزاری کار ایران

معاون فرهنگی ارشاد فارس مطرح کرد؛

رقابت ۷۰۰ اثر در سومین جایزه کتاب سال فارس

رقابت ۷۰۰ اثر در سومین جایزه کتاب سال فارس
کد خبر : ۱۳۳۶۱۴۴

معاون فرهنگی و اموررسانه‌ای فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: اختتامیه سومین جایزه کتاب سال فارس و با معرفی ۸ اثر برتر و ۱۷ اثر شایسته قدردانی، یکشنبه ۱۴ اسفند برگزار خواهد شد.

به گزارش ایلنا، غلامرضا خوش‌اقبال چهارشنبه دهم اسفند در یک کنفرانس خبری گفت: از سال‌ها قبل برگزاری "جایزه کتاب فارس" به عنوان یک برنامه ادبی درجه یک در دستور کار قرار گرفت و دوره سوم با استفاده از تجارب دوره‌های قبل و نظرات اهالی قلم و صاحب‌نظران، برگزار شد.

وی مهمترین دغدغه نویسندگان و اهالی قلم استان فارس را موضوع داوری دانست و ضمن بیان اینکه داوران جایزه کتاب سال فارس، همان داوران کشوری بودند، گفت: با توجه به اینکه داوران ابلاغ محرمانه می‌گیرند، تا قبل از اعلام اسامی برترین‌ها، امکان ذکر اسامی آنان وجود ندارد.

خوش‌اقبال از با یادآوری اینکه در گذشته موضوعات جایزه کتاب فارس محدود بود و امسال گسترش داده شد، گفت: فلسفه، روانشناسی، دین، علوم اجتماعی، زبان، علوم محض، علوم کاربردی، هنر، سرگرمی، ورزش، ادبیات، تاریخ، جغرافیا به همراه ۲ کودک و نوجوان و ادبیات دفاع مقدس، موضوعات سومین جایزه کتاب سال فارس بوده است.

وی با اعلام اینکه ۷۰۰ عنوان کتاب به دبیرخانه رسید، گفت: آثار رسیده در سه مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت، در مرحله نخست، کتاب ها به صورت کلی و فارغ از محتوا توسط داوران بررسی شد و کتاب‌هایی که موفق به کسب بیش از ۷۰ امتیاز شدند به مرحله بعد راه یافتند.

خوش‌اقبال اضافه کرد: در این دوره تعداد ۳۴ عنوان کتاب به مرحله دوم رسید و هر کتاب توسط دو یا سه داور متخصص بررسی شد و در نهایت آثاری که موفق به کسب ۸۰ امتیاز و بیشتر شدند، جزو کتاب‌های برتر قرار گرفتند؛ آثاری که امتیازشان بین ۷۰ تا ۸۰ بود هم به عنوان آثار شایسته قدردانی معرفی خواهند شد.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد که در سومین دوره جایزه کتاب سال فارس، ۸ اثر برگزیده و ۱۷ اثر شایسته قدردانی، معرفی و از مولفان آنها قدردانی خواهد شد.

خوش‌اقبال گفت: مهمترین شاخص‌های ارزیابی آثار؛ تاثیرگذاری در ارتقاء علمی و فرهنگی، نوآوری در موضوع و نگاه نویسنده، رعایت استانداردها در فصل بندی و نگارش، تحلیل و استنتاج منطقی، زیبایی زبان و بیان، ارزش‌های فرهنگی و دینی، تاثیرگذاری و ارتباط با مخاطب، آراستگی و مسائل ظاهری و ... بوده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز