خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:

سلامت روح و جسم کارگران منجر به رونق تولید می شود/فعالیت 9 کانون یاریگران در واحدهای اقتصادی استان

سلامت روح و جسم کارگران منجر به رونق تولید می شود/فعالیت 9 کانون یاریگران در واحدهای اقتصادی استان
کد خبر : ۱۳۳۳۰۹۱

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان رونق تولید به سلامت روح و جسم کارگران بستگی دارد، گفت: 9 کانون یاریگران زندگی در واحدهای اقتصادی استان فعالیت می‌کنند.

علی جهانی در گفت و گو با ایلنای لرستان با بیان اینکه توجه به سلامت روح و روان کارگران توسط کارفرمایان باید در اولویت باشد، اظهار کرد: توجه به نیازهای کارگران به ویژه در زمینه نشاط اجتماعی‌ و برنامه‌ریزی کارفرمایان برای ایجاد انگیزه و نشاط  منجر به سلامت  کارگر و در نتیجه  پیشگیری از  آسیب‌های اجتماعی و افزایش و بهره وری در تولید خواهد شد.

وی به ایجاد خانه‌های بهداشت در واحدهای بالای 50 نفر در کارگاه‌های اقتصادی اشاره کرد و افزود: با تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و با هدف تامین سلامت کارگران، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در بین کارگران و سالم سازی محیط‌های کار تولیدی، صنعتی، خدماتی و معدنی 78 خانه بهداشت در واحدهای اقتصادی استان به ثبت رسیده و فعالیت می‌کنند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: بر اساس مفاد قانون کار، کارفرمایان واحدهای اقتصادی درحوزه‌های مختلف و با بیش از ۵۰  کارگر مکلف به تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری هستند.

جهانی به واحدهای اقتصادی زیر 50 کارگر نیز اشاره کرد و گفت: همچنین با همکاری کارفرمایان و بنگاه‌های اقتصادی که نیروی کار 20 تا 49 نفر که در آنها شاغل می‌باشند ایستگاه‌های بهگر ایجاد کرده‌ایم و در این راستان 75 ایستگاه بهگر در سطح واحدهای اقتصادی استان فعالیت می‌کنند.

وی به برنامه‌ریزی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد در واحدهای کارگری استان اشاره کرد و بیان داشت: اجرای طرح یاریگران جامعه کار تولید در استان یکی از مهم‌ترین برنامه جهت پیشگیری از اعتیاد در واحدهای کارگری استان بود که در این کانون‌ها که در واحدهای اقتصادی ۲۰ تا ۵۰ نفر تشکیل می‌شود با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه کارگری از طریق کارگاه‌های آموزشی و مسابقات ورزشی با هدف ارتقای سطح مهارت‌های زندگی و ایجاد نشاط در بین کارگران به‌منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد برگزار و تاکنون 9 کانون یاریگران زندگی در سطح استان ایجاد شده است.

 مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه اجرای برنامه‌های آموزشی متنوع به کارگران با محوریت بهداشت و سلامت جامعه کار و تولید ، پیشگیری از آسیب های اجتماعی  برگزار شده است، گفت: امسال نیز در این زمینه 2 هزار و 620 نفر ساعت آموزش در این راستا به کارگران ارائه شده است.

جهانی خاطرنشان کرد: بخشی از تأمین سلامت روان و جسم کارگران به کارفرمایان و امکانات و منابعی بازمی‌گردد که در اختیارشان قرار می‌دهند و بخشی از آن به خود کارگران بستگی دارد،  برخی نیز حتی موقع کارکردن در بهترین محیط‌های کاری هم خود را با استرس‌های بیهوده درگیر می‌کنند و به سلامت روانشان آسیب می‌رسانند، بنابراین  تأمین بهداشت روانی و سلامت جسمی در محیط کایر فرایندی دوطرفه است و به همکاری و تعامل کارگر و کارفرما بستگی دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز