خبرگزاری کار ایران

مدیر کل راه و شهرسازی فارس اعلام کرد؛

فرصت چند روزه به ساکنان بافت تاریخی شیراز برای تخلیه کذب است/ کسی تحت فشار قرار نگرفته است

 فرصت چند روزه به ساکنان بافت تاریخی شیراز برای تخلیه کذب است/ کسی تحت فشار قرار نگرفته است
کد خبر : ۱۳۲۹۸۸۸

مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت: در خصوص اجرای طرح توسعه حرم مطهر شاهچراغ(ع) در حوزه راه و شهرسازی نه خانه‌ای تخریب شده و نه کسی تحت فشار قرار گرفته است.

 به گزارش ایلنا، محمود رضا طالبان‌ با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص تخریب خانه‌های تاریخی شیراز گفتبافت تاریخی هویت ما است و کسی به دنبال تخریب آن نیست.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس افزود: با اینکه گفته می شود به ساکنین این خانه‌ها فرصت چند روزه داده شده که خانه‌های خود را ترک کنند و اگر چنین نکنند آب و برق و گاز آنها قطع می شود از اساس نادرست و کذب است.

وی ادامه داد: کسانی که اینگونه مطالب را مطرح می کنند بگویند که چه کسی به ساکنین خانه های تاریخی گفته تخلیه کنند یا گفته است که آب، برق و گاز را قطع می کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی فارس گفت: مصوبه کمیسیون ماده ۵ شهرداری شیراز در جهت حفظ بناهای ارزشمند و بافت تاریخی است و بر اساس آن بناهای دارای ارزش نه تنها تخریب نمی‌شوند بلکه نسبت به احیا و نگهداری آنها نیز اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: در بحث اجرای طرح توسعه حرم مطهر در شیراز در حوزه راه و شهرسازی نه خانه‌ای تخریب شده و نه کسی تحت فشار قرار گرفته است.

طالبان که سابقه عضویت در شورای اسلامی شهر دوره چهارم شیراز را دارد، در ادامه چنین بیان کرد: در گذشته برخی خانه‌های تاریخی تخریب شده که اقدامی نادرست بوده و ما آنرا به شدت محکوم می کنیم و از مقطعی که ما این مساله را دنبال کردیم حرف تمام مسئولان استان این بوده که خانه‌های تاریخی تحت هیچ شرایطی نباید تخریب شود و مصوبه کمیسیون ماده پنج هم در جهت حفظ خانه‌های تاریخی و بافت تاریخی است.

وی اضافه کرد: مشخص نیست کسانی که امروز شایعه تخریب خانه‌های تاریخی را در جامعه نشر می دهند به دنبال چه اهدافی هستند.

او بیان کرد: امروز هر خانه تاریخی که خریداری می شود قطعا حفظ و مرمت خواهد شد و اگر هم خانه ای قرار است تخریب شود حتما فاقد ارزش است و چیز مناسب تری که به فضای آنجا معنا دهد جایگزین خواهد شد.

طالبان افزود: عمده فضای طرح ۵۷ هکتاری بر اساس طرح تفصیلی منطقه در اختیار مالکان است و آنها حق انجام هر اقدامی را در آن دارند و تنها در حد فاصل بین دو حرم مطهر یک فضای حداقلی معناداری ایجاد می شود که در مرحله طراحی شهری است.

وی ادامه داد: شاید این ذهنیت ایجاد شده که قرار است یک محدوده ۵۷ هکتاری به فضای حرم افزوده شود در حالی که بنا نیست چیزی خریداری و تخریب شود و از طرفی تأمین اعتبار خرید و تملک چنین فضایی نیز برای دولت مقدور نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز