مشارکت اقتصادی بنیاد برکت با بنگاههای کوچک و متوسط؛
صادرات ۲۵ میلیون دلاری به ۱۵ کشور
بنگاههای مورد حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از ابتدای امسال ۲۵ میلیون دلار ارزآوری داشتهاند.
به گزارش ایلنا، مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر گفت: بنگاههای کوچک و متوسط مشارکتی مورد حمایت بنیاد از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵ میلیون دلار از محصولات خود را صادر کردهاند.
محمد ترکمانه ادامه داد: محصولات این بنگاهها به ۱۵ کشور از جمله ترکیه، روسیه، عراق و افغانستان صادر شدهاند.
وی اظهار داشت: این محصولات شامل قطعات پلاستیکی، شمش و روی، سیم و کابل، شیشه، پریز و لامپ، سیم مسی، لاینر، لمینت، قطعات لوازم خانگی برقی، پوشاک و نوشتافزار میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت از ورود جدی این بنیاد به حوزه دانشبنیان خبر داد و گفت: بنیاد با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نامگذاری سال توسط ایشان به نام «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» اقدام به سرمایهگذاری در طرحهای دانشبنیان و دانشمحور کرده است.
ترکمانه در تکمیل توضیحات خود افزود: تا به امروز با ۲۵ پارک علم و فناوری و مراکز رشد در سراسر کشور تفاهمنامه همکاری برای حمایت از طرحهای دانشمحور به امضا رسیده و صندوقهایی جهت تامین مالی طرحهای دانشبنیان راهاندازی شده است.
وی تاکید کرد: صادرات محصولات دانشبنیان بنگاههای کوچک و متوسط تحت حمایت بنیاد برکت به شکل ویژه در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح دیگر سیاستهای راهبردی این بنیاد بیان کرد: امسال بهطور ویژه در فرایند تکمیل زنجیرههای تولید و ارزش در حوزههای مختلف به ویژه آبزیپروری و پوشاک ورود کردهایم.
ترکمانه تصریح کرد: بنگاههای کوچک و متوسط بنیاد برکت واحدهای پیشران در مناطق محروم کشور هستند و تبدیل به یک زنجیره شدهاند که به رشد اقتصادی روستاها و حاشیه شهرها کمک میکنند.
وی خاطرنشان کرد: پراکندگی این بنگاهها در سراسر کشور است، اما مناطق محروم و روستایی ۱۰ استان کمبرخوردار از جمله خراسان جنوبی، خوزستان و سیستان و بلوچستان به شکل ویژه مورد توجه قرار دارند.
به گفته مدیر عامل بنیاد برکت، این بنیاد تا به امروز با یکهزار بنگاه کوچک و متوسط مشارکت اقتصادی داشته که باعث ایجاد اشتغال برای ۲۲۰ هزار نفر در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور شده است.
ترکمانه یادآور شد: اقشار آسیبپذیر از جمله معلولین و زنان سرپرست خانوار برای اشتغال در این بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط در اولویت قرار دارند.