استاندار کرمانشاه:
ایجاد رونق اقتصادی در شرایط دشوار هنر است/ توجه به « گردشگری» کرمانشاه به اندازه صدها چاه نفت ارزش دارد
استاندار کرمانشاه رونق اقتصاد و اشتغال آفرینی را اولویت اصلی استان دانست و تاکید کرد: کرمانشاه از ظرفیت های عظیمی برای ثروت آفرینی برخوردار است اما شکوفایی آنها نیازمند ابتکار و خلاقیت است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ، محمدطیب صحرایی امروز جمعه در نشست با فرمانداران استان با بیان اینکه متاسفانه دهه ۹۰ دوران موفقی در زمینه رسیدگی به مشکلات اقتصادی و معیشت مردم نبود، عنوان کرد: توقع مدیریت ارشد استان از مدیران و فرمانداران انجام یک تلاش بی وقفه، مجاهدانه و عالمانه برای بهبود معیشت مردم است.
وی افزود: مدیریت در یک شرایط ایده آل هنر نیست، بلکه ایجاد یک رونق اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم در یک شرایط دشوار مانند امروز هنر است.
وی ادامه داد: کشورهای خارجی در زمان جنگ سیم خاردار هم به ما نمی فروختند، ولی از آن فضا به شرایطی رسیدهایم که امروز همان ها میگویند ایران به فلان ابرقدرت پهپادهای پیشرفته نفروشد.
صحرایی در ادامه اقتصاد و اشتغال را اولویت اصلی استان دانست و تاکید کرد: کرمانشاه از پتانسیلها و ظرفیتهای عظیمی برای ثروت آفرینی برخوردار است و تنها نیازمند ابتکار و خلاقیت برای بهرهگیری از این ظرفیتها است، البته موفقیت در این عرصه باید حتما با مشارکت مردم باشد.
وی ادامه داد: به جای اینکه منتظر بودجه از تهران باشیم باید از تک تک نخبگان خواهش کنیم که طرحهای ثروت آفرین و اشتغال آفرین خود را به مدیران و فرمانداران ارائه دهند و مدیران به دنبال گرفتن تسهیلات و امکانات برای اجرایی شدن این طرحهای خلاقانه باشند.
مدیر ارشد استان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه رونق و توسعه گردشگر کرمانشاه به اندازه صدها چاه نفت ارزش دارد، عنوان کرد: برای رشد گردشگری نباید منتظر بودجههای دولتی ماند و باید به سمت اجرای خلاقانه طرحهای گردشگری با کمک بخش خصوصی برویم.
وی افزود: در هر شهرستان فرمانداران باید ضرورتها و نیازهای اولیه خدماتی بین راهی و اقامتگاهی استاندارد و آبرومند در مسیرهای مهم گردشگری را تعیین و برای ایجاد آنها در این فاصله زمانی مشخص برنامه ریزی کنند.
صحرایی همچنین به موضوع تعطیلی پنجشنبهها در کرمانشاه پرداخت و گفت: ایده تعطیلی ادارات در پنجشنبهها اگر با طرحها و برنامههای خلاقانه همراه باشد میتواند به ارتقای روحیه خانوادهها و همچنین رونق اقتصادی استان کمک کند.
وی افزود: قبل از اجرای این طرح باید مقدمات و تسهیلگریهای لازم در زمینه هماهنگیهای اقامتی و خدماتی در شهرستان ها برای خانوادههای کرمانشاهی انجام شود تا گردش مالی درون استانی حاصل از اجرای این برنامه بتواند به رونق اقتصاد و اشتغال استان کمک کند.
استاندار کرمانشاه در ادامه راه اندازی خانهمسافرها در شهرستانها را راهکاری برای رونق اقتصاد گردشگری در استان دانست و گفت: در شهرستانهای دارای کمبود اماکن اقامتی میتوان با شناسایی و راه اندازی خانه مسافرهای مناسب و تحت نظارت، بستر اقامت شبانه خانوادهها را به راحتی فراهم کرد.
وی ایام نوروز را فرصتی برای رونق گردشگری در استان عنوان کرد و گفت: برای تبدیل کرمانشاه به یک مقصد دائمی گردشگری، نیازمند تبلیغ گسترده جاذبههای شهرستانهای مختلف با استفاده از ظرفیت رسانه ملی هستیم و انجام این مهم مستلزم ساخت مستندهای زیبا از جذابیتهای هر شهرستان است.
صحرایی به مزیت هم مرز بودن با عراق هم اشاره و عنوان کرد: عراق برای کرمانشاه یک فرصت عظیم برای رونق اشتغال، تولید و رفاه است و باید با تولیدات صادرات محور این بازار را دست گرفت.