هزارو 612 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زا
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: در راستای حمایت از اشتغال از محل بند «ب» تبصره 16 قانون بودجه سال جاری کل کشور، تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزا به طرحهای سرمایهگذاری اشتغالزایی تعلق میگیرد.
به گزارش ایلنا از همدان، یوسف شعبانی با اشاره به اعطای تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزا، اظهار کرد: این تسهیلات در راستای حمایت از ایجاد اشتغال از محل تبصره 16 قانون بودجه سال 1401 به طرحهای سرمایهگذاری اشتغالزا اعطا میشود که سهم استان همدان یک هزار و 612 میلیارد تومان است.
وی در ادامه با بیان اینکه این طرح شامل فعالیتهای اقتصادی متقاضی دریافت تسهیلات قرضالحسنه از محل منابع قانون یاد شده برای اجرای طرح سرمایهگذاری اشتغالزا میشود، عنوان کرد: افراد متقاضی میتوانند در سامانه الکترونیکی مستقر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی http://tek.mcls.gov.iv ثبتنام کنند که پس از بررسی پرداخت تسهیلات انجام میشود.
وی تصریح کرد: سقف فردی تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی به یکهزار و 500 میلیون ریال و سقف کارفرمایی به ازای بهکارگیری افراد مددجو متناسب با سقف فردی حداکثر تا 40 هزار میلیون ریال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه اولویت پرداخت تسهیلات در هر استان مناطق محروم و حاشیهنشین، شرکت دانشبنیان، خلاق و تعاونیها است، گفت: برای مساعدت با مددجویان کمیته امدادامام(ره) و بهزیستی تضامینی که برای دریافت تسهیلات تا سقف یک میلیارد و پانصد میلیون تومان نیاز است شامل اعتبارسنجی، سفته و یک ضامن معتبر و برای دو میلیارد ریال بر اساس ماده 6 و برای 3 هزار میلیون ریال اعتبارسنجی و سفته و یک ضامن معتبر یا دو ضامن معتبر است.
شعبانی افزود: اما برای سایر متقاضیان تضامین برای سقف یک میلیارد ریال شامل اعتبارسنجی متقاضی، سفته و یک ضامن معتبر، تا سقف دو میلیارد ریال بر اساس ماده 6 و برای 3 هزار میلیون ریال شامل دو ضامن معتبر و یا اعتبارسنجی، سفته و یک ضامن معتبر است.
وی با اشاره به اینکه سهم هریک از بانکهای استان از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزا مشخص است، عنوان کرد: این بانکها شامل ملت، صادرات، ملی، مهر ایران، رسالت، سپه، تجارت، رفاه کارگران، شهر، آینده، اقتصاد نوین، پارسیان، سامان، پستبانک، پاسارگاد، صنعت، معدن و دی میشود که در مجموع یک هزار و 612 میلیارد تومان است.
شعبانی اظهار کرد: از سوی دیگر سهم هریک از دستگاههای متولی در این زمینه مشخص شده است که شامل بنیاد برکت، بنیاد علوی، مهارتآموزی، بسیج سازندگی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، استانداری و شورای برنامهریزی استان است.