خبرگزاری کار ایران

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران:

بهترین سرمایه یک جامعه نیروی انسانی و کارآمد است/امنیت شغلی مهم‌ترین مطالبه

بهترین سرمایه یک جامعه نیروی انسانی و کارآمد است/امنیت شغلی مهم‌ترین مطالبه
کد خبر : ۱۳۰۲۸۱۳

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران با بیان اینکه بهترین سرمایه یک جامعه نیروی انسانی کارآمد و متخصص است حفظ کرامت و نگه‌داشتن این نیروها در ادارات و دستگاه‌های مختلف از ضروریات عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، نصرالله دریابیگی در نشست اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی مازندران که با حضور جمعی از اعضای شورای هماهنگی دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برگزار شد، با بیان اینکه بهترین سرمایه یک جامعه نیروی انسانی کارآمد و متخصص است، گفت: حفظ کرامت و نگه‌داشتن این نیروها در ادارات و دستگاه‌های مختلف از ضروریات است.

وی افزود: مدیران باید با حفظ کرامت انسانی با کارکنان تعامل داشته باشند و زمینه‌ساز ارتقاء و جایگاه این مفهوم شوند.

دبیراجرایی خانه کارگر مازندران به طرح «کرامت رضوی» اشاره کرد و افزود: این طرح تحولی نوین در عرصه رفاهی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی است، بنا داریم این طرح را بهتر از گذشته برای این قشر از جامعه اجرا کنیم.

دریابیگی،حفظ نظام و تبعیت از فرامین مقام‌ معظم رهبری را جزء ضروریات دانست و تاکید کرد که البته امنیت شغلی همواره یکی از مهمترین و محوری‌ترین مطالباتی است که بر دیگر مطالبات و خواسته کارگران تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

تاکید بر ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی

سید حسین درویشی مدیر کل سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران در این جلسه با تاکید بر ترویج فرهنگ مهارت آموزی گفت: این فرهنگ می‌تواند در رفع چالش بیکاری در بین نیروی انسانی فعال استان نقش مهمی داشته باشد.

درویشی افزود: آموزش فنی و حرفه‌ای با تمام توان برای گره‌گشایی از دغدغه بیکاری جوانان در استان تلاش خواهد کرد.

مدیر کل سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، آموزش فنی و حرفه‌ای را در خودگرایی، خودباوری و خودکفایی مهم دانست و گفت: اگر به این موضوع توجه شود بخشی از اشتغال فرزندان بازنشستگان حل می‌شود.

ضرورت تشکیل کمیته فنی

علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در ادامه این نشست به مشکلات فراروی جامعه کارگری و بازنشستگان تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: تلاش داریم با همکاری شورای سیاست‌گذاری مشکلات این قشر از جامعه را مرتفع کنیم.

وی بهره‌مندی از ظرفیت‌های نمایندگان در مجلس شورای اسلامی و دیگر دستگاه‌های اجرایی را در رفع برخی از مشکلات مهم دانست و گفت: می‌توان با تشکیل کمیته فنی متشکل از بانک‌های عامل و تشکل‌ها در جهت رفع کاستی‌ها گام‌های موثری برداشت.

باقری به فعالیت ۶۸۰ تشکل در استان اشاره کرد و افزود: کانون بازنشستگان نیز به عنوان یکی از تشکل‌ها در کانون توجه این اداره کل است.

وی ادامه داد: باید تدابیری اتخاذ کرد که این کانون به سمت درآمدزایی و زنجیره اشتغال سوق پیدا کند.

پرداخت تسهیلات تا پایان آذرماه

مدیر شعب بانک رفاه مازندران با بیان اینکه معیشت جامعه کارگری و بازنشستگان از دغدغه‌های است که ما هم بر آن اشرافیت داشته و با انتظارات و مشکلات آنها آشنا هستیم، گفت: با این دیدگاه به دنبال رفع برخی از معضلات و مشکلات این تشکل هستیم.

محمد الله مرادی افزود: اگر امروز قدرت پرداخت تسهیلات بانک رفاه کمتر شده است دلیلش این است طی سال‌های اخیر حقوق ماهیانه و مستمری بازنشستگان در سراسر کشور از مبلغ بانک رفاه پرداخت شده است.

وی به محدودیت پرداخت تسهیلات بانک رفاه اشاره و آن را نشات گرفته از شرایط حاکم بر شبکه بانکی کشور عنوان کرد و گفت: تا پایان آذر تسهیلات معطل شده‌ای را در بانک رفاه نخواهیم داشت.

 الله مرادی به پرداخت ۱۷ نوع تسهیلات تبصره‌ای و تکلیفی در شبکه بانکی از سوی دولت اشاره کرد و افزود: تسهیلات بدون میانگین نیز مشکلات را مضاعف می‌کند.

وی اعلام کرد: طی هشت ماه نخست امسال حدود هزار و ۸۳ فقره تسهیلات به کانون‌های شهرستان خارج از تفاهم‌نامه‌ها به بانک ارجاع داده شد که قسمت عمده‌ آن پرداخت و مابقی تا پایان آذر ماه پرداخت می‌شود.

الله مرادی افزود: ۷۶۹ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۹ میلیارد تومان و ۷ هزار ۳۳۵ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به صورت متمرکز به مبلغ ۸۸ میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است.

مدیر شعب بانک رفاه مازندران گفت: سقف اختیارات ما در استان بابت پرداخت تسهیلات حداقل ۵۰ میلیون تومان است اما درخواست‌های که به بانک رفاه ارجاع می‌شود بیش از مبلغ مورد نظر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز