در ماه گذشته؛
جوجه ریزی در مرغداریهای قزوین 22 درصد افزایش یافت

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این استان در آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۲ درصدی داشته است.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور گفت: در آبان ماه امسال ۲ میلیون ۸۶۸ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی این استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه این ماه در سال گذشته که ۲ میلیون و ۲۲۵ هزار قطعه بوده رشد داشته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: در حال حاضر در استان ۴۰۸ واحد مرغ گوشتی فعال وجود دارد که ظرفیت آنها ۹ میلیون ۴۲۷ هزار قطعه است.
وی یادآور شد: از این میزان جوجه ریزی ۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود.
به گفته وی حدود ۷۰ درصد مرغ تولید شده در واحدهای تولیدی در داخل استان و مابقی به خارج از استان ارسال میشود.