خبرگزاری کار ایران

در جلسه شوراى معادن فارس مطرح شد؛

معادن غیر فعال پس از ابطال به سرمایه گذاران واگذار می شود

معادن غیر فعال پس از ابطال به سرمایه گذاران واگذار می شود
کد خبر : ۱۳۰۰۴۲۲

بیست و دومین جلسه شوراى معادن استان فارس در راستاى اجراى بند الف ماده 43 قانون برنامه ششم توسعه اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى با 4 دستور کار با ارایه راهکارها و پیشنهادات مهم در حوزه معدن استان تشکیل شد.

به گزارش ایلنا، در این نشست تعدادى از پرونده‌هاى بهره برداران و مکتشفین در خصوص بررسى گزارشات( چگونگى تمدید مجوز معادن دوکوهک)، تعطیلى موقت، درخواست سلب یا رفع سلب صلاحیت، بررسى درخواست ابطال پروانه بهره‌بردارى و انتزاع معادن مورد بررسى قرار گرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: معادن غیر فعال پس از ابطال در شوراى معادن استان جهت فعالیت مجدد از طریق مزایده عمومى به سرمایه گذاران واگذار خواهد شد.

حمید رضا ایزدى افزود: شوراى معادن استان فارس در 6 ماهه اول سالجارى 4 جلسه با 15 مصوبه برگزار کرده است که 11 مصوبه آن اجرایى و 4 مصوبه در دست پیگیرى است.

وى با تاکید براینکه شوراى معادن ظرفیت و زیر ساختى مناسب براى توسعه معادن استان فارس است افزود: شوراى معادن به منظور حمایت، توسعه و ارتقاى جایگاه بخش معدن و صنایع معدنى در اقتصاد ملى، در راستاى بهره برداری‌هاى لازم از مجموعه معادن و تاثیر مستقیم آن در رشد اقتصادى است که تاکنون برخى از مسایل و مشکلات را مرتفع و توانمندى هاى بسیارى را شناسایى و به مرحله اجرا درآورده است.

ایزدى با اشاره به اینکه همکارى و تعامل اعضاى جلسه زمینه ساز توسعه و پیشرفت معادن و صنایع معدنى است اضافه کرد: ارزش معدن به فرآوری محصولات معدنی آن است لذا دراین این راستا هم افزایى و تعامل اعضاى شوراى معادن و مدیران دستگاه هاى اجرایى استان در جهت تولید، فرآورى، صادرات محصولات بخش معدن، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیرى از خام فروشى مواد معدنى استان است.

معادن غیر فعال پس از ابطال به سرمایه گذاران واگذار می شود

ایزدى به ظرفیت هاى معدنی استان فارس اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد تا با توجه  به ظرفیت های مناسب معدنی که در استان وجود دارد تلاش کنیم ، ضمن جلوگیری از خام فروشی انواع مواد معدنی ، فرآوری محصولات و تولیدات معدنى در استان با علم و دانش روز توام با تکنولوژیهاى امروزى انجام پذیرد.

شوراى معادن استان موظف است در چارچوب مصوبات شورایعالى معادن ضمن نظارت کلى بر استخراج معادن شناسایى شده، تکمیل زیربناها و زیرساخت‌هاى مورد نیاز براى معادن بزرگ و زیرساخت‌هاى عمومى صنایع معدنى و هرگونه فروش و واگذارى پروانه، قبل از بهره‌بردارى با رعایت ملاحظات زیست محیطى و حداقل تخریب منابع طبیعى، اقدامات لازم را نسبت به تسهیل، تسریع و ایجاد صنایع پایین دستى، اصلاح فناورى‌هاى آلاینده و به روز آورى آنها و نیز تشویق صادرات محصولات صنایع معدنى داراى ارزش افزوده بالا را انجام دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز