فرماندار ساری:
تهدید محوری را به فرصت سرمایهگذاری تبدیل کنیم/ شناسایی ۱۲۳ فرصت شغلی
فرماندار ساری از شناسایی ۱۲۳ فرصت سرمایهگذاری در شهرستانهای ساری و میاندورود خبر داد و گفت: باید تهدید محوری را به فرصت سرمایهگذاری تبدیل کنیم.
به گزارش ایلنا، محمد علی نوبخت صبح امروز پنجشنبه در اولین همایش فرصتهای سرمایهگذاری ساری و میاندورود برگزار شد، گفت: این همایش فرصتی است تا تهدید محوری را به فرصت سرمایهگذاری تبدیل کنیم.
وی به ظرفیتهای مهم شهرستان های ساری و میاندورد در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، گردشگری، صنعت و منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: در شرایطی که ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو است در گام نخست باید با تدبر، تعلم و تصمیم درست، پازل شکوفایی صنعت را کنار هم بگذاریم تا اعتماد سازی عمومی انجام شود.
فرماندار شهرستان ساری گفت: سرمایهگذاران همراه و همدل دولت هستند و جز سرمایههای اجتماعی محسوب میشوند و باید از آنها حمایت کرده و منافعشان را محترم بشماریم.
نوبخت از تهیه « اطلس سرمایهگذاری » در شهرستانهای ساری و میاندورود خبر داد و افزود: با شناسایی و سازماندهی مناسب در حوزه اقتصادی با رعایت قوانین به دنبال اطلس سرمایهگذاری در این دو شهرستان هستیم.
وی با بیان اینکه شهرستان های ساری و میاندورد ۱۵ درصد از کل مساحت و ۱۶ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند از شناسایی ۱۲۳ فرصت و طرح اقتصادی توسط دستگاههای مختلف خبر داد و گفت: بنا داریم با قطار توسعه این دو شهرستان را به کارگاه سازندگی تبدیل کنیم.
نوبخت، رشد اقتصادی را نیازمند تلاش جمعی دانست و ادامه داد: برای رسیدن به توسعه نیازمند تحول در حوزههای مختلف هستیم.
فرماندار شهرستان ساری گفت: رفاه و رضایت دو خط تولید کارخانه توسعه است که باید در قالب ارزشها معنا پیدا کند تا عدالت اجتماعی و اخلاقی ایجاد شود.
نوبخت بیان کرد: تلاش داریم تا رشد اقتصادی منتج به امنیت عمومی شود و شعار سال مقام معظم رهبری محقق شود .
وی تاکید کرد: نیاز، استقرار و اهلیت سرمایهگذار سه اصل مهم در این بخش است که بهطور جدی مورد توجه قرار گرفته است.
نوبخت با بیان اینکه تلاش داریم تا به صورت جدی و راسخ در مسیر ارتقای اقتصاد مرکز استان گام برداریم ، گفت: ظرفیتهای بالقوه برای برگزاری این همایش شناسایی شد و تلاش داریم تا به رشد ۸ درصدی که برای استان مازندران تعریف شده است دست پیدا کنیم.
وی این همایش را فرصت مناسب برای ظرفیتهای این شهرستان دانست که باید بهترین بهره را از آن برد.
قوانین دست و پاگیر سرمایهگذاری رفع شود
در ادامه عبدالله مهاجر دارابی با اشاره به اینکه ۱۲۳ فرصت توسعه اقتصادی در ساری و میاندورود شناسایی شد، گفت : اگر این ظرفیتها محقق شود امید است پویایی این خطه از شمال کشور را شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات را میتوان در استان مرتفع کرد،افزود: اگر مشکلات اداری و مالی در استان به درستی رفع شود مطمئنا سرمایهگذاریهایی در حوزههای صنعت، گردشگری و کشاورزی ایجاد خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران خواستار رفع روند دست و پاگیر ارائه مجوزهای ایجاد سرمایهگذاری در استان به ویژه ساری و میاندورورد شد و گفت: همدلی و همبستگی وجود دارد اما اگر همدیگر محقق شود می توانیم شاهد رشد اقتصادی استان باشیم.
مهاجر با بیان اینکه متاسفانه برخی از مدیران در سطوح میانی در بدنه اداری خود تن به قانون نمیدهند و خودشان تصمیم ساز میشوند که سرمایهگذار را فراری میدهند، افزود : در ادارات استان در بحث جذب سرمایهگذار شاهد فرصت سوزی هستیم.
وی با بیان اینکه مدیران باید در اسرع وقت زمینه جذب سرمایهگذار را فراهم کنند، : نوسازی شرکتهای نیز باید در راستای جذب سرمایهگذار مورد توجه باشد.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران به اهمیت تبادل اقتصادی با کشورهای مختلف با حفظ عزت مردم استان مازندران تاکید کرد و افزود: باید برای بخش خصوصی با کمک بانکها فرصتهای سرمایهگذاری رقم بزنیم.