مدیر جهاد کشاورزی خمین خبر داد؛
آغاز برداشت زعفران از 110 هکتار سطح زیرکشت این محصول در خمین
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خمین با بیان اینکه برداشت زعفران از 110 هکتار سطح زیرکشت این محصول در این شهرستان آغاز شده است، گفت: میانگین تولید زعفران از هر هکتار 5 کیلوگرم است که پیش بینی می شود در سال جاری 475 کیلوگرم زعفران در شهرستان خمین تولید شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، احمدرضا جعفری با اشاره به اینکه کشت محصول زعفران در هر هکتار 3 فرصت شغلی ایجاد کرده است، افزود: در مجموع 200 بهرهبردار و کارآفرین خمین به کاشت زعفران در این شهرستان اشتغال دارند.
وی ادامه داد: شهرستان خمین در تولید زعفران جایگاه نخست استان مرکزی را به خود اختصاص داده است. محصول زعفران در این شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خمین اظهار داشت: این شهرستان با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید محصول زعفران به شمار می رود.