تحویل ۲۷ هزار تن چغندر به کارخانه قند جوین خراسان رضوی
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: از آغاز فصل برداشت چغندرقند در مهرماه تاکنون ۲۷ هزار تن محصول از سوی کشاورزان تحویل کارخانه قند این شهرستان غربی خراسان رضوی شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اکبر قارزی در این خصوص افزود: این مقدار چغندرقند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.
وی افزود: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان چهار هزار و ۷۵۰ هکتار است که با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تنی چغندر در هر هکتار، پیش بینی می شود امسال ۲۳۰ هزار تن محصول چغندر در جوین تولید شود.
قارزی گفت: شهرستان جوین مستعد کشت چغندرقند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی این بخش است، که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک میکند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین با بیان اینکه برداشت چغندرقند از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد، افزود: سال گذشته کشاورزان ۲۴۴ هزار تن محصول چغندر را به کارخانه قند جوین تحویل داده بودند.