استاندار یزد عنوان کرد؛
ضرورت تشکیل ستاد ویژه پیشرانان پیشرفت استان یزد/ نقدینگی سنگینی در اختیار مردم است
استاندار یزد در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان اظهار داشت: در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان با تسلیت حادثه تروریستی اخیر اظهار داشت: تشکیل ستاد ویژه با عنوان ستاد پیشرانان پیشرفت استان یزد ضروری است تا یزد به عنوان قطب تولید انرژی خورشیدی در کشور باشد.
به گزارش ایلنا ، مهران فاطمی با بیان اینکه استان یزد واحدهای بزرگ اقتصادی و صنعتی دارد که ۹۰ درصد گردش اقتصاد استان را در این ۱۰ واحد میتوان دید افزود: برای اینکه چشمانداز اقتصاد استان به خوبی شکل بگیرد نیاز است در ستادی ویژه از ظرفیت صنایع بزرگ بهره برد.
وی با بیان اینکه پروژههای پیشران استان در سند یزد نوین احصا شده که یکی از آنها انرژی خورشیدی است ادامه داد: اجرای همه پروژهها در راستای اهداف اقتصادی و سرمایهگذاری است و این ستاد باید در چندین محور فعالیت خود را برای پیشرانی شروع کند.
وی با تاکید بر اینکه شخص مدیران عامل صنایع بزرگ باید در این ستاد حضور داشته باشند اظهار داشت: پروژههای درونزا و برون نگر در این ستاد باید شناسایی و دنبال شوند و سهم ما از بازار اقتصادی یک میلیارد نفری که در اطراف ما است باید مشخص باشد.
استاندار یزد با اشاره به بندهای اقتصاد مقاومتی و تطبیق آن با فعالیتهای استانی اضافه کرد: پروژهها مشخص است و باید مانعزدایی از پروژههای پیشران در استان به عنوان اولویت باشد و تمام موانعی که دارد در کوتاهترین زمان ممکن رفع شود و اقدامات زیرساختی و مجوزها و تعاملات بین دستگاهی باید با سرعت و در کمترین زمان انجام شود.
وی با بیان اینکه نظارت و پایش و بررسی درصد پیشرفت از اهمیت بالایی برخوردار است تصریح کرد: تک تک پروژههای پیشران باید نظارت و پایش میدانی بشود تا در زمانبندی خود به مرحله بهره برداری برسد.
فاطمی با اشاره به نامگذاری سال جاری بر دانش بنیان شدن صنایع بزرگ تاکید و افزود: افزایش کیفیت تولید، کاهش قیمت تمام شده، حمایت از دانش بنیانها و فناور و افزایش تولید در استان از اولویتهای مهمی است که باید مورد توجه باشد.
استاندار یزد با بیان اینکه مجموعه صنایع استان در کنار یکدیگر باید چشم اندازی شفاف و روشن مبتنی بر راهبردهای اقتصادی استان ارائه دهند عنوان کرد: برقراری توازن در ضریب جینی استان مهم است که تا امروز محقق نشده است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاریها در شهرستانهای استان نامتوازن بوده و اصلاحی در روند آن صورت نگرفته تصریح کرد: این وضعیت به شکلی پیشرفته که در حال حاضر ۱۵۰ هزار حاشیهنشین در استان داریم که آسیبهای فرهنگی و اجتماعی نیز به دنبال دارد.
فاطمی با بیان اینکه یکی از راهبردهای استان مسئله عدالت و توزیع متوازن سرمایهگذاری است اظهار داشت: یکی از افقهای بلند سرمایهگذاری در آینده، جنوب کشور است و همه به دنبال ایجاد زیرساختهای مناسب برای منافع خود هستند و قطعا باید بخشی از نگاه نیز به منطقه جنوب باشد که میتوانیم در آن منطقه حتی اسکله داشته باشیم.
وی با اشاره به این نکته که نقدینگی سنگینی در اختیار مردم است و باید برای سرمایهگذاری هدایت شوند افزود: نباید مدل سرمایهگذاری را فقط به بانکها متکی دانست و باید با مدلهای مختلف و طراحیهای نوین از نقدینگی مردم استفاده کرد و کار را در حوزه سرمایهگذاری جلو برد.
استاندار یزد با تاکید بر لزوم جهت دهی به تسهیلات در همه بخشها برای تحقق پروژههای پیشران اقتصادی خاطرنشان کرد: بخش دولتی و خصوصی نسبت به آینده استان یزد و مردم استان تکلیف و مسئولیت شرعی، قانونی و عرفی دارند و باید به شکلی عمل کنند که برای نسلهای بعدی نیز مفید باشد.
انتهای پیام/