سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست مشترک با گروه جراحان:
گیلان نیازمند راهاندازی بیمارستانی جنرال با حداقل یک هزار تختخواب است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تبیین راهبردها جهت دستیابی به رشد و تعالی سلامت استان گیلان، گفت: باید با همدلی و بهرهگیری از ظرفیت همه نخبگان علمی و سیاسی، جامعهای پویا در نظام سلامت برای مردم رقم زد.
به گزارش ایلنا از رشت،اعضای گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حیدرعلی بالو، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس دانشگاه دیدار و گفتوگو کردند.
حیدرعلی بالو – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با تقدیر از همکاری همه گروههای پزشکی در نظام سلامت بهویژه جراحان، اظهار کرد: اغلب مردم استان به هر دلیلی مایل هستند تا با حضور در مرکز استان خدمات سلامتمحور، ازجمله انواع جراحیها را دریافت کنند که این مسئله علاوه برافزایش بیمار در مرکز استان، موجب تقلیل ضریب اشغال تخت در شهرستانها میشود.
وی با بیان اینکه استان گیلان با کمبود تختهای درمانی مواجه است، افزود: استان گیلان نیازمند جدی راهاندازی یک بیمارستان جنرال حداقل یک هزار تختخوابی جهت رفع کمبود تختهای درمانی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر لزوم مشارکت همگانی در جهت پیشرفت نظام سلامت گیلان تأکید کرد و گفت: این دانشگاه با یک نفر اداره نمیشود بلکه باید با همدلی و بهرهگیری از ظرفیت همه نخبگان علمی و سیاسی، جامعهای پویا در نظام سلامت برای مردم رقم زد.
بالو، کمرنگ شدن نقش گروههای پزشکی و دانشکدهها را موجب عقبماندگی سلامت جامعه دانست و تصریح کرد: یقیناً رویکرد ما نسبت به گروههای پزشکی و دانشکدههای تخصصی متفاوت از گذشته خواهد بود و با تشکیل کمیتههای تخصصی و بهرهگیری از نظرات آنها، سیاستهای سلامت استان را پیش خواهیم برد.
وی، یکی از اقدامات مؤثر در توسعه نظام سلامت را تلاش همگانی در جذب منابع دانست و خاطرنشان کرد: پیش از طرح مطالبات به مجموعه استانداری و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید نظرات و مطالبات مردم در نظام سلامت توسط کارشناسان و بدنه جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار گیرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، شورای دانشگاه را یکی دیگر از بازوان قدرتمند در تصمیمگیریهای کلان برشمرد و گفت: این شورا در کنار هیأت امنا یکی از بازوان اصلی تصمیمگیرنده دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که میتواند دغدغههای مشترک را مطرح و برای حل آنها برنامه ارائه کند.
بالو از برنامههای گروههای جراحی استقبال کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر خود لازم میداند که در کنار همه همکاران گروههای پزشکی باشد و تنها انتظارش همراهی و همکاری در کنار کار جهادی به نفع مردم است.
وی با اذعان به اینکه ظرفیت علمی گروههای پزشکی در استان گیلان بسیار مطلوب است اما در ساختار فیزیکی و منابع انسانی، کمی با دشواری روبرو هستیم، گفت: امروزه دانشگاه علوم پزشکی گیلان باید دارای یک سایت جامع دانشگاهی باشد تا در آینده هر مجموعهای که به نظام بهداشت و درمان استان اضافه میشود، با پیوستن به سایت جامع دانشگاهی همراه باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تصریح این موضوع که همه تصمیمها در ساختار دانشگاه باید در جهت ارتقای نظام آموزشی و صلاح مردم باشد، افزود: نباید فراموش کرد که اگر هرکسی از جمله من بهعنوان سرپرست دانشگاه ، یک اشتباه مرتکب شود حداقل ابتدا ۱۸ هزار پرسنل و سپس مردم استان متضرر میشوند، ازاینجهت همه لازم است به دانشگاه علوم پزشکی و ارتقا نظام سلامت استان کمک کنند.
در ابتدای این نشست، حسین همتی – مدیر گروه جراحی و از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تبیین توانمندیهای این گروه، به طرح مطالبات و نیازمندهای این حوزه جهت ارتقای نظام آموزشی و درمانی استان پرداخت.