مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان خبر داد؛
بازار حسن آباد به بازار بزرگ اصفهان متصل می شود/ احیای سقف و دهانه های بازار حسن آباد
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان از اجرای پروژه بازار حسن آباد با هدف اتصال این بازار به بازار میدان امام و بازار بزرگ اصفهان خبر داد.
به گزارش ایلنا از اصفهان، محمدعلی ایزدخواستی در خصوص اجرای پروژه بازار حسن آباد و ضروت این طرح اظهار کرد: این بازار یکی از بازارهای منشعب از میدان نقش جهان است که در پیرامون این میدان واقع شده است و از سمت جنوبی میدان توسعه پیدا کرده و به بازار چهارسو مقصود متصل می شود.
وی ادامه داد: این بازار یکی از قدیمی ترین بازارهای اصفهان به شمار می رود که به دروازه حسن آباد اتصال پیدا می کند.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به لکه هایی از سقف هایی که در این مسیر دچار تخریب و ریزش شده است، گفت: در نتیجه وقتی گردشگران از میدان تا چهارسو مقصود حرکت می کنند، احساس می کنند بازار در این نقطه به پایان رسیده است و دیگر به راه خود ادامه نمی دهند؛ در صورتیکه یکی از بازارهای فعال در حوزه کارگاه های صنایع دستی بازار حسن آباد است.
شکل گیری پیکره واحد حسن آباد تا میدان
ایزدخواستی ادامه داد: با توجه به اهمیت و ضرورت این بازار، احیای سقف این بازار از ابتدای سال در دستور کار سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان قرار گرفت تا دهانه های بازار حسن آباد را به یکدیگر متصل و به یک پیکره واحد با بازار پیرامون میدان و بازار بزرگ تبدیل شود.
وی با بیان اینکه کف بخش هایی که دهانه های بازار وجود نداشت، آسفالت بود و اکنون به سنگ فرش تبدیل شده است تا کل بازار حسن آباد پیوسته شود، اظهار کرد: همچنین جرز، سقف و دیواره های بازار هم بعد از سنگ فرش در مرحله احیاء قرار گرفت. همچنین به جز یک قسمت کوچک جنب امامزاده احمد که در تاریخ هم جزو بازار نبوده است، بقیه بازار حسن آباد به هم وصل می شود.
وی با اشاره به پیشرفت حدود 50 درصدی پروژه بازار حسن آباد تصریح کرد: تا کنون 20 دهانه با آجرهای مستحکم و براساس طرح هایی که در مستندات تاریخی وجود داشت، احیا شده است.
ایزدخواستی بودجه طرح بازار حسن آباد را پنج و نیم میلیارد تومان عنوان و تصریح کرد: این طرح تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
بازارچه حسن آباد یکی از بازارهای تاریخی شهر اصفهان است که در جنوب شرقی میدان تاریخی امام واقع شده و قدمت آن به قبل از دوره صفویه برمی گردد. بازار از یک سو به میدان و از سوی دیگر به خیابان فرشادی میرسد.