مدیر گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی:
میزان واکسیناسیون کرونای کودکان قزوین بسیار ناکافی است
مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تا کنون 33 هزار دوز واکسن کرونا برای کودکان 5 تا 12 سال تزریق شده که معادل 20 درصد و با توجه به مسافرتهای تابستانه و بازگشایی مدارس از مهر ماه این میزان واکسن بسیار ناکافی است.
صفر فیض اللهی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در قزوین با تاکید بر اینکه در حال حاضر واکسن کرونا و ارتقای سطح ایمنی یکی از موارد اساسی در کنترل کرونا است، گفت: در حال حاضر تمام مراکز جامع خدمات سلامت و خانههای بهداشت انواع واکسن کرونا را برای افراد ارائه میدهند و لازم است تمام افراد 5 تا 18 سال و تمام افرادی که شش ماه از آخرین نوبت واکسن آنها گذشته واکسن را دریافت کنند.
مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: تا کنون یک میلیون و 42 هزار دوز واکسن نوبت اول، 980 هزار دوز نوبت دوم، 445 هزار دوز نوبت سوم و 4 هزار دوز هم نوبت چهارم تزریق شده است.
وی عنوان کرد: میزان تزریق نوبت سوم هم 43 درصد است که این میزان هم ناکافی است، براساس پیشنهادات وزارتخانه در ستاد ملی کرونا باید تا حدودی الزام صورت گیرد و از طرف دیگر برای خانوادهها اطلاع رسانی شود که کودکان هم جزء گروههای پرخطر هستند و تزریق واکسن برای آنها ضرورت دارد و تمام واکسنها هم قبل از تجویز مورد آزمایش قرار گرفته و نسبت به سلامت آن اطمینان وجود دارد.
این مسئول ادامه داد: برای تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا و واکسن کودکان در کنار اطلاع رسانی و کار فرهنگی، رایزنی با دستگاههای مختلف، دانشگاهها و ستاد اربعین در دستور کار قراردارد و در سفر اربعین هم با توجه به اینکه عراق با کرونا درگیر است تزریق حداقل سهنوبت واکسن ضرورت دارد.
وی بیان کرد: موج هفتم در سطح جهان، بازگشت حجاج، تجمعات محرم، اربعین، بازگشایی مدارس و دانشگاهها و سفرهای تانبستانه از جمله چالشهای پیش روی ما است و ما یک ماه فرصت طلایی داریم تا سطح ایمنی را افزایش دهیم، در غیر این صورت پیک سنگینی را پیش رو خواهیم داشت.