خبرگزاری کار ایران

تعطیلات تابستان فرصت مناسب برای فعالان عرصه صنایع دستی کرمانشاه/ بازارچه های صنایع دستی رونق خواهند گرفت

تعطیلات تابستان فرصت مناسب برای فعالان عرصه صنایع دستی کرمانشاه/ بازارچه های صنایع دستی رونق خواهند گرفت
کد خبر : ۱۲۴۷۸۲۵

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان از افزایش بازارچه های صنایع دستی کرمانشاه در صورت تامین اعتبار خبر داد .

حسین ویسی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه در گفت و گو با ایلنا   به وضعیت کنونی و مشکلات فعالان عرصه صنایع دستی استان اشاره کرد و گفت  : در حال حاضر بیشترین مشکل  هنرمندان فروش و صادرات می باشد لذا با توجه به اینکه خوشبختانه امکان برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی پس از  شیوع ویروس کرونا فراهم شده است .

وی افزود : این اداره کل نیز در راستای حمایت از هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی براساس برنامه ریزی انجام شده نسبت به برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی در سطح اقدام انجام می شود در حال حاضر یک نمایشگاه در جنب مجموعه تاریخی تاقبستان دایر می باشد. 

ویسی با بیان اینکه تعطیلات تابستان و حضور مسافران و گردشگران در استان کرمانشاه  فرصت مناسبی برای معرفی صنایع دستی استان است افزود : تلاش می شود نمایشگاه سراسری صنایع دستی  در مردادماه سال جاری برگزار شود  تا فعالان این عرصه محصولات خود را به گردشگران معرفی و عرضه کنند که در همین راستا راه اندازی و فعالیت رشته های صنایع در طرح بوم گردی نیز انجام می شود.

وی تصریح کرد: صدور مجوز فروشگاه‌های صنایع دستی نیز از دیگر برنامه این معاونت می باشد که علاوه بر ایجاد اشتغال زمینه افزایش فروش را بدنبال خواهد گردید.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تاثیر بازارچه های صنایع دستی را از مهمترین فعالیت های این معاونت در زمینه صنایع دستی عنوان کرد و گفت: در خواست تأمین اعتبار بمنظور تکمیل و راه اندازی تعداد سه بازارچه دیگر نیز انجام گردیده است که با تامین اعتبار آن  و ایجاد این بازارچه ها بدون شک بر معرفی و فروش محصولات این عرصه تاثیر چشمگیری خواهد داشت .

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاههای داخلی و خارجی صنایع دستی افزود:  از ابتدای سال‌جاری  حضور تعداد ۲۰ نفر از هنرمندان استان در اقلیم کردستان عراق و همچنین ۶ مورد شرکت صنعتگران در نمایشگاه‌های داخلی نیز انجام گردیده است که مطابق برنامه ریزی صورت گرفته هنرمندان به ۳۰ استان کشور اعزام خواهند شد.

وی تصریح کرد: فعالیت واشتغال بیش از ۲۰ هزار هنرمند در بیش از ۵۰ رشته صنایع دستی  و حضور دانش آموختگان دانشگاهی شرایط خوبی را برای توسعه و رونق صنایع دستی بدنبال داشته است.

وی در پایان ارز آوری  صنایع دستی برای کشور را  یکی از مهمترین جنبه های این حرفه دانست و افزود : سال گذشته بجز صادرات چمدانی  صنایع دستی بیش از ۳۰ میلیون دلار  انجام گردیده ‌که انتظار می رود براساس برنامه ریزی انجام شده و با توجه به جلسات انجام شده با اتاق بازرگانی و فعالان و تجار در خصوص صادرات  صنایع دستی  و با توجه  شرایط عبور از شیوع ویروس کرونا  روند افزایشی ادامه پیدا کند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز