خبرگزاری کار ایران

مدیر کل بنیاد مسکن فارس:

دولت پول زمین را در طرح نهضت ملی مسکن صفر کرده است

دولت پول زمین را در طرح نهضت ملی مسکن صفر کرده است
کد خبر : ۱۲۱۷۱۳۰

مدیر کل بنیاد مسکن فارس گفت: در طرح نهضت ملی مسکن دولت پول زمین را صفر کرده است و تسهیلات بانکی به مردم ارائه می شود و بخشی هم تسهیلات است.

به گزارش ایلنا، عطاالله زمانی در نشست خبری به مناسبت سالگرد تاسیس بنیاد مسکن با اشاره به اینکه در طرح نهضت ملی مسکن زمین را راه و شهرسازی تامین می کند، یادآور شد: مباحث دیگر را بنیاد مسکن پیگیری می کند و ۲۰۰ هزار مسکن روستایی و ۲۰۰ هزار سهمیه بنیاد مسکن در سطح کشور است و از این یک میلیون واحد ۴۰ درصد آن یعنی ۴۰۰ واحد  توسط بنیاد مسکن انجام می شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مسکن شهری از ۲ سال گذشته و در دولت جدید اقدام ملی و نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر به بنیاد مسکن واگذار شده است،افزود: در فارس ۱۱۵ شهر زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت داریم که عمده آن به کارگزاری بنیاد مسکن است.

زمانی  با اشاره به اینکه در حوزه عمران روستایی هدف گذاری اصلی توسعه روستاها بوده است بیان کرد:  طرح های هادی خدمات اصلی بوده است که در بهسازی معابر، محیط روستاو زیباسازی روستاهای هدف گردشگری انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس گفت: صدور اسناد مالکیت روستایی برای اینکه مالکین بتوانند در زمان مختلف از آن استفاده کنند و همچنین اسکان عشایر در ۴۳ سال گذشته انجام شده است.

وی با بیان اینکه در بازسازی مسکن روستایی نسبت به پرداخت تسهیلات مقاوم سازی، بهسازی و پرداخت تسهیلات حوادث ورود کرده ایم ، ابراز کرد: با کمک های بلاعوض و تسهیلات سعی در کمک کردن  به این حوزه داشتیم.

زمانی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در حوزه خدمات در روستاها سمت و سوی مشخصی داشته است، بیان کرد: در خصوص مسکن شهری  در سنوات گذشته از مسکن محرومین تا مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ادامه یافت و این خدمات در دولت های مختلف انجام شد.

زمانی با اشاره به اینکه در مسائل دانش بنیان پیگیر بودیم و "سامانه راهبر ساخت وساز مسکن روستایی" راه اندازی شد ابراز کرد: در واقع کمک می شود که روستاییان برای اخذ مجوز نیاز به مراجعه به مرکز شهرستان نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: فرآیند صدور پروانه به شکل اتوماسیون است و با دسترسی که دهیار دارد، می تواند صدور پروانه را انجام دهد و در جهرم این طرح به صورت پایلوت اجرا شد و امید است در سطح ۲ هزار و ۴۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این خدمات ارائه شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز