رئیس مرکز برنامه ریزی کمیته امداد کشور در سمنان مطرح کرد؛
تخصیص ۲۵۰هزار میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان / جذب 200 هزار مددجوی جدید در سال گذشته
رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد کشور از تخصیص ۲۵۰هزار میلیارد ریال برای اشتغال مددجویان خبر داد و گفت: توسعه اشتغال گامی رو به جلو در راستای فقر زدایی است و کمیته امداد در این راستا برنامههایی را تدوین کرده است.
وی اظهار کرد: موضوع دوم در کمیته امداد توانمند سازی مددجویان با محوریت اشتغال، ایجاد مسکن و توسعه فرهنگ خوداتکایی و خودباوری خانواده ها است که برای سال آینده برنامههای متنوعی در حوزه اشتغال تعریف شده و در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است که یکی از آنها تخصیص۲۵۰ هزار میلیارد ریال بودجه بابت اشتغال مددجویان و محرومان است که این اقدام و توسعه اشتغال گام روبه جلو در فقر زدایی است.
زارع زاده با اشاره به برنامه های تدوین شده برای مسکن نیازمندان گفت: در این راستا تفاهم نامه ای در طرح جهش مسکن منعقد شد که هدف، عملیاتی کردن ۳۶۰ هزار واحد مسکن است و تا ۶ ماه ابتدایی سال 1401 بخش عمدهای از این واحدها تحویل متقاضیان میشود.
رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد کشور با اشاره به تفاهمنامه ۴۰ هزار واحد مسکن گفت: تحقق این پروژه هم با همافزایی چند نهاد در حال پیگیری است و فاز نخست آن از دی ماه با ۵ هزار واحد شروع به کار کرد که برخی از واحدها در مراحل اخذ پروانه، فندانسیون و واحدهایی هم در مرحله نازک کاری هستند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای افراد نیازمندی که قادر به توانمند سازی نیستند، بیان کرد: این افراد شامل سالمندان و بیماران صعبالعلاجی است که بخشی از هزینه های این افراد متوجه هزینه های درمانی آنان است که برای سال آینده صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج طراحی شده است.
رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد کشور ادامه داد: این صندوق با مجوز مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۱ مصوب شد تا راه اندازی شود که بحث هزینه های درمانی این افراد را پوشش خواهند داد.
زارع زاده در خصوص افرادی که در انتظار پیوستن به چتر حمایتی امداد هستند، یادآور شد: برای بهرهمندی این افراد از حمایتهای کمیته امداد سامانهای طراحی شده که زمینه ثبت نام افراد نیازمندی که در سه دهک پایین هستند را فراهم میکند و پس از ثبت نام رصدهای میدانی و تحقیقات محلی آغاز میشود که در صورت تایید، زمینه پوشش حمایتی آنان فراهم می شود.
مرکز برنامهریزی و پژوهش کمیته امداد کشور ادامه داد: در سال گذشته ۲۰۰ هزار مددجوی جدید جذب شدند که ۱۰۰ هزار مورد آن از محل خروج و توانمندسازی مددجویان قبلی بوده است و چرخه به این گونه است که افراد توانمند شده را از چرخه حمایت خارج میکنیم و نیازمندان جدید را وارد حوزه جدید میکنیم و این برنامه تداوم دارد.