دانشگاه سیستان و بلوچستان هیچ محدودیتی برای پذیرش دانشجوی خارجی ندارد /حضوری شدن دانشگاه ها در اولویت وزارت علوم
معاون آموزش دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: ما هیچ محدودیتی برای پذیرش دانشجوی خارجی نداریم و حتی می توانیم دانشجویان را بورسیه کنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، فرهاد شهرکی بعد از ظهر روز چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت دهه فجر اظهار داشت: دانشگاه سیستان و بلوچستان تلاش داشته در پنج دهه فعالیت، امانت دار خوبی برای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و جامعه محور بودن باشد یعنی همراه با نقشهایی که دانشگاهها باید ایفا کند سعی کرده این ماموریتها را نیز به خوبی به سرانجام برساند.
وی افزود: یکی از کارهایی که در دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام شده برگزاری آزمون تولیمو است. آزمون MSRT از قبل انجام میشد اما به دلیل شیوع کرونا برگزاری این آزمون به مشکل خورد و خوشبختانه با سرمایه گذاری 2 میلیارد ریالی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مرکز برگزاری آزمون زبان انگلیسی پیشرفته برخط را از سازمان آموزش کشور گرفتیم و در حال حاضر سومین آزمون برگزار شد و از نظر تعداد برگزاری ازمون و دومینو شرکت کنندگان مرکز کشوری هستیم.
وی افزود: سیاست وزارت علوم و وزیر علوم این است که دانشگاه ها در اسرع وقت حضوری شوند اما پارامتر های مختلفی باید وجود داشته باشد که کار راسخت تر می کند و مهم ترین قسمت بخش اسکان دانشجویان است .
وی افزود: دانشگاه سیستان و بلوچستان قبل از کرونا 5 هزار و 500 نفر دانشگاه خوابگاهی در 800 اتاق داشت که براساس پروتکل های ابلاغی ستاد مدیریت کرونا ما در 800 اتاق 800 دانشجو و نهایتا 1600 دانشجو را می توانیم پذیرش کنیم .
شهرکی عنوان کرد: در حال حاضر 4 هزار و 500 نفر متقاضی برای خوابگاه وجود دارد که 3 هزار نفر بیش از ظرفیت پذیرش دانشگاه است و امکان پذیرش این افراد وجود ندارد.اما بر اساس اولویت بندی تمام دانشجویان دکتری حضوری خواهند بود، پایان نامه ها، رساله ها و رشته هایی که عملی آموزشگاهی و کارگاهی هستند هم کلاس هایشان به صورت حضوری برگزار خواهد شد. سه ترم است که این دانشجویان در دانشگاه حضور دارند و این روند ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به حضور 95 دانشجوی خارجی در دانشگاه سیستان بلوچستان اظهار داشت: ما هیچ محدودیتی برای پذیرش دانشجوی خارجی نداریم و حتی می توانیم دانشجویان را بورسیه کنیم.
وی بیان کرد: سیاست این دانشگاه آموزش بر مبنای مهارتمحوری و کارآفرینی دانشجویان است که در این راستا سعی شده پایان نامهها و رسالهها با توجه به نیازهای استان باشد.
شهرکی گفت: متاسفانه تا قبل از انقلاب دانشگاهها در شرایط خوبی به سر نمیبردند و تعداد دانشجوهای سیستان و بلوچستان حدود یکهزار نفر بود اما هماینک به برکت نظام مقدس به ۱۰۰ هزار دانشجو میرسد.
معاون آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: دانشگاه این استان توانسته در راستای حل مشکلات و معضلات جامعه پیرامونی خود مانند مشکلات منطقهای، کشوری و بینالمللی نقشآفرینی کند.
شهرکی خاطرنشان کرد: ما در دانشگاههای کشور در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سالهای ( ۹۴_۹۵ رتبه ۳۵، در بازه ۹۵_۹۶ رتبه ۳۶، ۹۶_۹۷ رتبه ۴۰، ۹۷_ ۹۸ رتبه ۴۱) و با تلاش در سال ۹۹_۱۴۰۰ رتبه ۲۶ رسیدیم.