عضو انجمن اقتصاددانان ایران:
احیای کارخانههای تعطیل شده بدون توانمند سازی آنها، پول پاشی جدید است
عضو انجمن اقتصاددانان ایران درباره تصمیم دولت برای احیای واحدهای تعطیل شده تولیدی گفت: احیای کارخانههای تعطیل شده بدون توانمند سازی آنها نمونه جدید پول پاشی است.
عباس علوی راد در گفت و گو با خبرنگار ایلنا از یزد با بیان اینکه در تمام سالهای پس از جنگ ، دولتهای مختلف در قالب طرح هایی با نامهای مختلف اما ماهیت مشترک برای رونق تولید و اشتغال آستین همت بالا زدند، اظهار داشت: آخرین مورد آن در سال ۱۳۹۵ توسط دولت روحانی در قالب "طرح رونق تولید کشور" با تخصیص ۱۶ هزار میلیارد تومان به برخی واحدهای تولیدی و صنعتی جهت رونق تولید در سراسر کشور عملیاتی شد.
وی با بیان اینکه اجرای چنین طرح هایی در کشور باعث پایداری تولید نبوده افزود: اکنون و در سال ۱۴۰۰ شواهد موجود در مقیاس خرد (کارخانههای تعطیل شده) و وضعیت تولید و اشتغال در مقیاس کلان نشان میدهد تخصیص منابع کمیاب مالی در دولتهای گذشته نتوانسته است کارخانه های کشور را در مدار پایداری فعالیت قرار دهد.
عضو انجمن اقتصاددانان ایران با بیان اینکه دولت سیزدهم و مشخصاً وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احیای کارخانههای تعطیل شده را در دستور کار قرار داده، تصریح کرد: به نظر میرسد بدون توانمند سازی کارخانههای تعطیل شده احیای آنها پایدار نخواهد بود و دور باطل ادامه خواهد یافت.
وی عنوان کرد: در واقع گام اول هر گونه تلاش برای احیای کارخانههای تعطیل شده در سراسر کشور موضوع توانمند سازی آنها بوده و لازم است در دستور کار وزارت صمت و زیر مجموعههای آنها نظیر شرکت شهرک های صنعتی قرار گیرد.