خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

بازگشت صدای موسیقی قزوین از بن‌ بست کاستی‌ها / با فعالان عرصه موسیقی در قزوین مانند پناهجویان رفتار می‌شود

بازگشت صدای موسیقی قزوین از بن‌ بست کاستی‌ها / با فعالان عرصه موسیقی در قزوین مانند پناهجویان رفتار می‌شود
کد خبر : ۱۱۶۷۹۹۱

آهنگساز، خواننده و مدرس پیانو در قزوین گفت: نتیجه کاستی‌ها و کمبودها در حوزه موسیقی این استان سبب شده که بیشتر استعدادها به هدر رفته و یا به استان‌های برخورداری مانند تهران مهاجرت کنند.

حسین ترکاشوند در حاشیه اختتامیه اولین جشنواره موسیقی هنرجویی و در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در قزوین افزود: وضعیت موسیقی قزوین همیشه از گذشته پیشینه خوبی داشته است تا جایی که آموزشگاه‌‌های متعدد استعدادیابی داریم، اما افسوس می‌خوریم که این استعدادها درنهایت می‌خواهند به کجا برسند.

وی اضافه کرد: مشکل اصلی حوزه موسیقی در استان قزوین از نظر اجرایی، امکانات سیستم صوتی و ساماندهی است و متاسفانه این استان هنوز یک سالن مناسب برای اجرای موسیقی ندارد.

ترکاشوند با بیان اینکه با فعالان عرصه موسیقی استان همیشه مثل پناهجویان رفتار شده است، گفت: موزیسین‌های این استان همواره از داشتن یک سالن موسیقی محرومند و این باعث شده تا بخش اعظمی از استعدادهای این استان به هدر برود و برخی نیز به سمت استان تهران رهسپار شوند.

این آهنگساز بیان داشت: من خودم در برابر این کمبودها سال‌ها است که مقاومت می‎کنم، اما از من فقط یک معلم آموزشی باقی مانده و بیشتر نگرانی من برای استعدادهایی است که آینده ندارند.

ترکاشوند تصریح کرد: نمی‌دانم علت کاستی‌ها در عرصه موسیقی از کجا نشات می‌گیرد، اما 100 درصد کارشکنی صورت  می‌گیرد و به نوعی دست‌های مافیایی پنهان از توسعه موسیقی در استان جلوگیری می‌کند.

وی در باره علت نبود یک سالن موسیقی در استان قزوین توضیح داد: 25 تا 26 سال است که در عرصه موسیقی فعالیت دارم، بارها شاهد بودم که کلنگ احداث سالن موسیقی به زمین می‌خورد اما در آخر به افتتاح ختم نمی‌شود.

ترکاشوند با بیان اینکه در استان قزوین امکان برگزاری یک کنسرت برای هنرجویان وجود ندارد، اظهار داشت: وقتی جوانان و استعدادهای حوزه موسیقی امکان تجربه اجرا در یک کنسرت را نداشته باشند، بعدها از این فعالیت هنری فاصله می‌گیرند و ادامه این روند که خواسته یا ناخواسته ایجاد شده ممکن است جوانان را به سمت اعتیاد بکشاند.

مدرس موسیقی تاکید کرد: موسیقی یکی از خوراک های اصلی فرهنگ در جامعه است و اگر وجود نداشته باشد جامعه به سمت تباهی می رود.

ترکاشوند خاطرنشان کرد: در همین ایام کرونا که بیشتر فعالان موسیقی امکان اجرا نداشتند، خیلی‌ها به سمت فعالیت در فضای مجازی رفتند که متاسفانه مشکل اینترنت بر همین آموزش‌های راه دور نیز تاثیرات منفی گذاشته بود و اجازه نمی‌داد به نحو مطلوب بین استاد و هنرجو ارتباط چهره به چهره برقرار شود.

وی یادآورشد: فعالیت برخی از فعالان عرصه موسیقی در شبکه اجتماعی اینستاگرام که عمدتا با شهرت فراوانی همراه است، خود یک آسیب دیگر دراین عرصه است که باید علت افزایش آن را واکاوی کرد. 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز