باهدف فراهم شدن زمینه ورود گردشگران خارجی به کشور ؛
ورود گردشگران خارجی به فارس تسهیل میشود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از ابلاغ دستورالعملی باهدف فراهم شدن زمینه ورود گردشگران خارجی به کشور با حفظ سلامت شهروندان و توسعه فعالیتهای گردشگری خبر داد.
به گزارش ایلنا هادی شهدوست شیرازی گفت: بخش گردشگری یکی از بخشهایی است که با شیوع ویروس کووید ١٩ و به دنبال اعلام پاندمی جهانی، آسیب بسیار جدی از این همهگیری متحمل شد.
این مقام مسئول از تهیه و ابلاغ دستورالعمل "نحوه حضور گردشگران خارجی در شرایط بیماری کرونا" با بهرهگیری از نظرات کارشناسان و هماندیشی با دستگاههای متولی خبر داد و افزود: امروزه در چارچوب رعایت بهداشت عمومی و سلامت جامعه، با توجه به اثرات مثبت گردشگری بر اقتصاد کشور، کارآفرینی، ایجاد اشتغال و در راستای حفظ بازارهای هدف گردشگری، احیای کسبوکارهای آسیبدیده این بخش و درعینحال حفظ سلامت شهروندان این دستورالعمل تهیهشده است.
شهدوست شیرازی گفت: ورود و خروج مستقیم و غیرمستقیم مسافران ایرانی و خارجی بهصورت گروهی و انفرادی به مرزهای زمینی همانند مرزهای هوایی، با ارائه کارت واکسن، آزمایش PCR منفی و رعایت پروتکلها و دستورالعملهای مورد تائید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اول آبان ماه سال جاری بلامانع است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس بیان کرد: این دستورالعمل شامل تردد مستقیم و غیرمستقیم به کشورهای پر ریسک اعلامی از سوی سازمان جهانی بهداشت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نخواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس از بلامانع بودن تردد تمامی وسایل نقلیه عمومی و شخصی با رعایت پروتکلهای بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز طبق دستورالعمل ابلاغی خبر داد و اعتبار ۹۶ ساعته آزمایش PCR منفی برای گروههای سنی بالای ۱۲ سال را لازم دانست.
شهدوست شیرازی نظارت بر عملکرد و فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری را مهم دانست و گفت: وظایف دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در حیطه کنترل و رعایت مسائل بهداشتی از سوی گردشگران اعم از اخذ ویزا، ترانسفر، رزرو محل اقامت، غذا، مراقبتهای بهداشتی و خروج مسافرین پس از انقضای مدت روادید مهم است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس ایجاد زمینههای جذب گردشگران بهصورت تور و گروهی باهدف اعمال نظارتهای بهداشتی را نیازمند سیاستگذاری و برنامهریزی در سطح کلان دانست و گفت: باید از مجامع و سازمانهای بینالمللی و منطقهای مرتبط با گردشگری بهمنظور اطلاعرسانی از شرایط جدید در امر گردشگری با نگاه فرصت سازی برای کشور، تبیین توانمندیهای نظام در امر مدیریت بیماری بهرغم تحریمهای موجود استفاده شود و بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای جدید انجام شود.