خبرگزاری کار ایران

معاون جهاد کشاورزی استان:

بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد
کد خبر : ۱۱۴۵۸۹۴

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست امسال، ۱۶ هزار و ۶۱ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان تولید شده است.

به گزارش  خبرنگار ایلنا در قزوین و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، حمیدرضا عزتی با بیان این خبر افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری در مجموع حدود ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده‌اند، گفت: بوئین زهرا ۳۴ درصد، قزوین ۲۵ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین بالغ بر ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشان می‌دهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تامین می‌کند.

عزتی خاطرنشان کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزء استان‌های موفق و پیشرو در این زمینه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز