خبرگزاری کار ایران

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان:

آموزش های مهارتی شاخص اصلی ایجاد اشتغال وتوسعه است

آموزش های مهارتی شاخص اصلی ایجاد اشتغال وتوسعه است
کد خبر : ۱۱۱۷۷۴۷

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی پیش نیاز دستیابی به توسعه و اشتغال پایدار در کشور است بر لزوم توجه به آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی به عنوان یکی از شاخص اصلی پیشرفت کشور تاکید کرد.

به گزارش ایلنا از همدان، وهب مختاران با تاکید بر اینکه ترویج آموزش های مهارتی، اشتغال موفق را در پی دارد، اظهار داشت: با توجه به جمعیت دانش آموختگان دانشگاهی بیکار در استان، آموزش های مهارتی برای این افراد باید به سهولت فراهم شود.

به گفته وی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به‌ عنوان پل ارتباطی واحدهای تولیدی و صنعتی با آموزش، علاوه بر حرفه‌آموزی و آماده‌سازی افراد برای احراز شغل، با ارتقای کارایی و توانمندی‌ نیروها به توسعه کسب و کار و اقتصاد کشور نیز کمک می‌کند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان یادآور شد: برای برون رفت از عقب‌ماندگی در شاخص های توسعه و بهره مندی کامل از ظرفیت نیروی انسانی باید فرهنگ مهارت آموزی را در جامعه نهادینه ساخت.

مختاران خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و مهارت آموزی بر حسب نیاز در رشته‌های مختلف از اولویت‌های سازمان فنی و حرفه ای استان برای تولید و اشتغال استان است.

وی اظهار داشت: آموزش‌های فنی و حرفه ای باید متناسب با نیاز روز جامعه احصا و تقویت شود.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان با بیان اینکه تدوین سند مهارت استان همدان با رویکرد محلی و منطقه‌ای در سال ۹۷، زمینه ای است برای افراد جویای کار که به اشتغال پایدار ختم می‌شود افزود: رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در خصوص آموزش‌های مهارتی هر منطقه برحسب مزیت‌ها و نیازها است.

مختاران، ایجاد کارگاه اینترنت اشیا و تجهیز آن با اعتبار ۲ میلیارد ریال، راه اندازی مرکز آموزش هتلداران، دپارتمان چرم با همکاری صنف چرم، گردشگری و صنایع دستی همدان را از جمله برنامه های سند برای الزامات تحقق اهداف و سیاست های سند مهارت استان اعلام کرد.

به گفته وی امکان سنجی و ایجاد شهرک گلخانه‌ای، راه اندازی مرکز ژنتیک گیاهی و کشت‌بافت گیاهی در همدان، تولید درختچه های گیاهی در سال جاری، از دیگر اقدامات سازمان در راستای تحقق اهداف این سند را تشکیل می دهند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان عنوان کرد: تربیت پرستار قابل در ارتباط با سالمند با توجه به بحران سالمندی در همدان، ایجاد کارگاه های مبل و منبت خاص بانوان در ملایر شهر جهانی مبل و منبت، راه اندازی کارگاه بسته بندی آلو و پشتیبانی از باغداران در مرکز فنی حرفه ای اسدآباد در سال ۹۹، افتتاح کارگاه آموزشی بسته بندی گردو در تویسرکان سال جاری، راه اندازی دپارتمان چرم با همکاری صنف چرم، افتتاح مرکز گردشگری غرب کشور و حرفه ژنتیک گیاهی را می توان از دیگر اهداف این سند نام برد.

مختاران از راه اندازی ۱۶ مرکز جوار کارگاهی در استان خبر داد و یادآور شد: در راستای ارتقای دانش فنی و مهارتی شاغلان صنایع در این استان با همکاری شرکت‌های صنعتی در سال جاری ۳۱ مرکز فنی و مهارت آموزی مجاور کارگاهی تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز