عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس خبر داد؛
حمایت صندوق نو آوری از شرکت های فناوری
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس گفت: صندوق نوآوری یونیسف به دنبال سرمایه گذاری بدون سهم سرمایه تا سقف ۱۰۰هزار دلار برای تامین مالی و حمایت فنی (در مرحله کشت ایده) شرکتهای نوپای فناورانه انتفاعی که پتانسیل کمک به بشریت را دارند، است.
به گزارش ایلنا امید ماهرانی در جلسه کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق بازرگانی فارس گفت: ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در فراخوان "توسعه راهکارهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین" صندوق نوآوری یونیسف که به بهبود دسترسی و ارائه خدمات و سیستمهای دیجیتال منجر میشود همکاری و مشارکت کرده است.
وی افزود: افرادی که طرحهای مطالعاتی آنها انجام شده وتاریخ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ میتوانند در وب سایت یونیسف اطلاعات خود را بارگزاری کنند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: استارتاپهایی که از یادگیری ماشینی، علوم داده یا هوش مصنوعی استفاده میکنند و کسب و کار آنها در یکی از کشورهایی که برنامه های کشوری یونیسف در آن اجرا میشود، ثبت شده است و همچنین دارای نمونه اولیه کارآمد با نتایج امیدوار کننده متن باز هستند، میتوانند از این حمایتها استفاده کنند.
ماهرانی خاطرنشان کرد: در سیاست گذاریهای کلان کشور شرکتهای دانش بنیان و فناوریهای نوین تاثیر بسزایی در اشتغالزایی و ثروت آفرینی دارند که دولت باید به این بخش مهم از اقتصاد توجه ویژه داشته باشد.
او اضافه کرد: تغییرات گسترده و رقابت از مهمترین ویژگیهاست که در این زمینه شرکتهای دانش بنیان و با رویکرد فناورانه با تولید محصولات جدید و فناوری بالا میتوانند خدمات بهتری را به مردم عرضه کنند و در جذب مخاطب جایگاه بهتری را ایفا کنند.
ماهرانی با بیان اینکه شناسایی ایدهها یکی از موارد مهم در حوزه کارآفرینی است، ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان به عنوان شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از دانش محصولات نوین را تولید و وارد بازار میکنند که در این مسیر رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال متناسب با ظرفیت نوآوری و رونق اقتصادی را ایجاد میکند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس گفت: با توجه به صادرات خوب محصولات دانش بنیان در کشور؛ حوزه دانش بنیان، فناورانه و ایدههای نوین یکی از عرصه های مهم برای ثروت آفرینی است که ورود و فعالیت در این بخش در کشور باید مورد توجه قرار گیرد که در این زمینه دسترسی به ظرفیتهای سرمایه گذاری برای کارآفرینان و پژوهشگران عامل مهمی در ایجاد نوآوری و بهره برداری از توان فناوری در اقتصاد کشور است.