مرداد ماه برگزار میشود؛
هفتمین دوره طرح رتبه بندی شرکت های برتر منطقه شمال غرب و غرب کشور
هفتمین دوره طرح ایرانتک ۱۳ مرداد ماه سال جاری توسط سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی و با مشارکت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، ابوالفتح ابراهیمی، نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در نشست خبری هفتمین دوره ایرانتک اظهار کرد: تمام تلاش اتاق بازرگانی ایران و تبریز حمایت از واحد های تولیدی، صنعت، تجاری و مراکز فعال در کسب و کار است و سازمان مدیریت صنعتی نیز وظیفه مدیریت علمی، عملی و ارائهی آموزش برای مدیران واحدها را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: در قالب طرح ایرانتک عملکرد مدیران شرکت ها بر اساس معیارهای تعیین شده مورد ارزیابی و محک قرار داده میشود و در مجموع تلاش میکنیم در جهت رشد قابل توجه صنایع استان قدم برداشته و با نهادینه کردن معیارهایی مثل شایسته سالاری در مدیران و نشان دادن راه توسعه به شرکت ها در اقتصاد منطقه و کشور مثمر ثمر باشیم.
جواد جهانگیر، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی آذربایجانشرقی نیز طی سخنانی اظهار کرد: تاکنون ۶ دوره طرح رتبه بندی شرکت های برتر منطقه شمال غرب و غرب کشور برگزار شده است و دورهی هفتم نیز روز چهارشنبه ۱۳ مرداد ماه برگزار خواهد شد.
مدیر علمی سازمان مدیریت صنعتی استان نیز از برنامهریزی این سازمان برای پرورش ۱۰۰ مدیرعامل حرفهای در تراز جهانی خبر داد و افزود: دلیل اصلی کمبودهای ما در کسب و کارهای مختلف نتیجه ضعف های مدیریتی است.
مجید باقرزاده ادامه داد: برای اینکه در مقایسه با گذشته نتایج متفاوتی کسب کنیم، باید در بحث آموزش مدیران و استفاده از قابلیت های آنان تلاش کنیم و سازمان مدیریت صنعتی در این راستا قدم بر میدارد.
وی در تشریح اهداف طرح ایرانتک افزود: هدف اصلی این طرح شفافسازی فضای کسب و کار و جایگاه اقتصادی شرکتهای استانی و منطقه ای و رتبه بندی آنها از نظر میزان تاثیرگذاری در اقتصاد استانی، منطقه ای و ملی با هدف گسترش رقابت میان بنگاههای اقتصادی و در نتیجه ایجاد بهبود در محیط کسب و کار است.
مدیر روابط عمومی و توسعه خدمات سازمان مدیریت صنعتی استان نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: رسالت سازمان توانمند سازی مدیران است و با این هدف در سال ۷۶ در استان ایجاد شد و بعد از گذشت سه دهه در خدمت اساتید، مدیران و شخصیت های زیادی بودهایم.
احمد اکبری دیباور ادامه داد: تاکنون شش دوره ایران تک برگزار شده است و هفتمین دوره نیز در روز ۱۳ مرداد رونمایی خواهد شد که در طول یک سال اطلاعات جمع آوری و در یک روز شرکت های برتر معرفی میشود.
وی اضافه کرد: ۲۴ گروه صنعتی با چهار شاخص های کلی رشد و بازدهی، اثربخشی در بازارهای بین المللی، اشتغالزایی، استفاده هوشمندانه از دارایی های شرکت ارزیابی میشود که در هر شاخص نمره میانگین داده خواهد شد.
وی درباره سه مزیت اصلی ایران تک گفت: روششناسی (ترکیب روش های فرایند گرا و نتیجه گرا) ، رایگان بودن این طرح که حتی یک ریال از شزکت ها دریافت نکردیم و حفظ و امانت داری از اسرار شرکت ها سه مزیت اصلی ایران تک محسوب میشود.
مدیر روابط عمومی و توسعه خدمات سازمان مدیریت صنعتی استان درباره هزینه این رویداد نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه سازمان مدیریت صنعتی استان یک بخش خصوصی است، هزینه برگزاری این رویداد نیز برعهده سازمان است و در همین راستا سال گذشته ۴۸۰ میلیون تومان و امسال نیز. حدود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه برکزاری ایران تک خواهد بود.
وی افزود: ۱۰ استان آذربایجانشرقی، آذربایجانغربی، اردبیل، زنجان، گیلان، همدان، قزوین، کرمانشاه، مرکزی در این دوره شرکت خواهند کرد و برنامه ما گسترش ایران تک از غرب و شمال غرب به کل کشور است.
اکبری دیباور خاطرنشان کرد: این طرح به مرحله ای رسیده است که قصد تربیت مدیران عامل را دارد و طرحی را تحت عنوان « پرورش ۱۰۰ مدیرعامل حرفه ای در کلاس جهانی» برای اولین بار در کشور اجرا خواهیم کرد که در دو بخش پنج مرحلهای و یک تور صنعتی برگزار خواهد شد و این دوره محصول و نتیجه ایران تک است.
وی با بیان اینکه شرط ورود به این دوره فروش سالانه بالای ۴ میلیارد تومان است، گفت: در دوره قبل از بین ۲۱۹۰ شرکت، ۵۰۰ شرکت به مرحله ارزیابی رسیدند و امسال نیز از بین ۵۳۰ شرکت در نهایت ۲۴ شرکت در قالب ۲۴ گروه صنعتی به مرحله داوری خواهد رسید.
وی اظهار کرد: اصولا دوره هفتم باید به صورت ملی برگزار میشد که به دلیل کرونا سه بار به تاخیر انداختیم و این دوره با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با تعداد محدود برگزار خواهد شد.