خبرگزاری کار ایران

دبیرکل اتاق بازرگانی البرز:

افزایش قطعی برق در واحدهای صنعتی منجربه توقف تولید می شود/ضرورت کاهش سهم برق مصارف خانگی در ازای ثبات کار و اشتغال

افزایش قطعی برق در واحدهای صنعتی منجربه توقف تولید می شود/ضرورت کاهش سهم برق مصارف خانگی در ازای ثبات کار و اشتغال
کد خبر : ۱۰۹۹۴۳۷

دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با اشاره به قطعی برق در واحدهای صنعتی، گفت: برای بخش صنعتی سرمایه گذاری زیادی شده و نیاز کشور به کالای تولیدی یک کارخانه اهمیت بالایی دارد لذا به جای تعدد قطعی برق در واحدهای صنعتی که منجربه کاهش تولید می شود باید سهم مصارف خانگی را کاهش داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از البرز، سید فراز جبلی در ارتباط با راه‌اندازی اورژانس کسب و کار اظهار داشت: تشکیل مرکز مدیریت اورژانس کسب و کار حدود ۷ ماه در البرز اجرایی شد چراکه با وجود سیاستگذاری در زمینه کسب و کار، شاهد مشکلات بخش خصوصی در حوزه تولید و اشتغال بودیم.

وی افزود: بنگاه‌های اقتصادی که با کاهش کار و تولید و صادرات، مواجه می‌شوند پیش از تعدیل نیروی کار، مشکلات خود را به اتاق بازرگانی اعلام کرده تا با ارائه راه‌حل مناسب از بیکاری نیروی انسانی جلوگیری شود.

جبلی با عنوان اینکه پایش برنامه‌ها و سیاست‌های اشتغال در راستای اورژانس کسب و کار انجام می شود ادامه داد: پس از اخذ داده‌های مرکز اورژانس، عواملی که فعالیت کسب و کارها را دچار آسیب کرده، شناسایی خواهد شد که این اطلاعات مهمترین آورده برای سیاستگذاری‌ و برنامه های اورژانس کسب و کار محسوب می شود.

دبیرکل اتاق بازرگانی البرز با عنوان اینکه تمامی کسب و کارهای بخش خصوصی، مخاطب اورژانس کسب و کار محسوب می شوند، گفت: در حال حاضر در حال توافق با دستگاه‌های اجرایی هستیم چرا که نیاز به هماهنگی بین دستگاهی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی، بیشترین الویت اورژانس کسب و کار است.

وی درباره روند انجام کار در اورژانس کسب و کار گفت: پس از کسب اطلاعات مربوط به مشکلات واحدها، پرونده‌ای تشکیل و متناسب با مساله، پرونده به دستگاه اجرایی ارجاع می شود و مهمترین هدف از تشکیل اورژانس کسب و کار، جلوگیری از تعدیل نیرو و تعطیلی بنگاه‌های کسب و کار، است.

جبلی در پاسخ به سئوال خبرنگار ایلنا مبنی بر مشکلات جاری واحدهای تولیدی در حوزه کمبود تامین آب و برق گفت: قطعی متناوب آب و برق یکی از دغدغه های مهم بخش خصوصی است و در بعضی شهرستان‌ها و مناطق البرز این معضل بیشتر است.

وی با عنوان اینکه پیشنهاداتی از طرف اتاق بازرگانی برای حل قطعی برق واحدهای صنعتی و تولیدی مطرح شد، ادامه داد: با وجود پیگیری های که داریم، اعتراض واحدهای تولیدی زیاد است اما اتاق بازرگانی به تنهایی قادر به حل موضوع نیست.

دبیرکل اتاق بازرگانی افزود: میزان نیاز به منابع برقی با توجه به میزان تولید، مشخص است لذا با در نظر گرفتن کاهش منابع انرژی باید سهمیه بندی دقیقی صورت گیرد.

جبلی تصریح کرد: اصرار اتاق بر این است که سهم خاموشی بیشتر شامل مصرف خانگی باشد چراکه اگر بخش صنعتی از خاموشی تعطیل شود منجربه مشکلات بیکاری کارگران خواهد شد.

دبیرکل اتاق بازرگانی البرز به خشکسالی کشور اشاره کرد و گفت: در شرایط کم آبی، احداث شهرکهای صنعتی بدون در نظر گرفتن منابع آبی، بسیاری از سرمایه ها را دچار آسیب می کند و این درحالیست که البرز به لحاظ موقعیت جغرافیایی و مجاورت با دو استان کم آب مجبور است از ذخائر آبی خود کم کند.

وی با عنوان اینکه منابع آبی البرز به صورت ملی مدیریت می شود، تصریح کرد: با تلاش استاندار و سایر مسئولین به دلیل استقرار واحدهای تولیدی ملی بخش از سهم آبه واحدهای ملی به البرز اختصاص پیدا کرد.

دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان البرز در ارتباط با سوال دیگر ایلنا مبنی بر راه حل اورژانس کسب و کار در رفع دپو کالا در گمرک، گفت: عدم آشنایی با قوانین از علل اصلی بروز مشکلات گمرکی مشتمل بر دپوی کالا در گمرک است.

وی عنوان کرد: بسیاری از مشکلات مانند دپوی مواد اولیه یا ماشین آلات وارداتی تولید به دلیل عدم آشنایی برخی از  افراد  با موضوع ثبت سفارش و یا ضرورت اخذ کارت بازرگانی برای امر انجام واردات و صادرات بوده است‌.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز