خبرگزاری کار ایران

خراسان رضوی رتبه دوم ضریب پوشش بیمه روستاییان کشور را دارد

خراسان رضوی رتبه دوم ضریب پوشش بیمه روستاییان کشور را دارد
کد خبر : ۱۰۸۴۵۹۵

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر خراسان رضوی گفت: بعد استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی رتبه دوم کشور را در جذب جمعیت تحت پوشش مشمول این صندوق کسب کرده‌است.

به گزارش خبرنگار ایلنا ، محمود کاظمی در نشست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر شهرستان تربت‌حیدریه افزود: اکنون  در سطح استان،حدود  ۱۷۲ هزار خانوار بیمه شده روستایی  تحت پوشش داریم.

وی جمعیت خانوار روستایی استان را ۵۱۶ هزار و جمعیت بهره‌بردار بخش کشارزی را نیز ۳۳۸ هزار اعلام و اظهار کرد: بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی بیشترین آمار مربوط به خراسان رضوی است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر خراسان رضوی در ادامه گفت: در بین ۳۲ شهرستان استان بجستان و سبزوار بیشترین و زاوه و باخرز کمترین ضریب پوشش بیمه را به خود اختصاص داده‌اند.

کاظمی افزود: هر چند تربت‌حیدریه اکنون جز ۱۰ شهر برتر استان است، اما انتظار داریم به جزو سه شهر برتر استان، جایگاه خود را ارتقا دهد.

وی در بخش دیگری گفت: پارسال با وجود محدودیت‌های اعمال شده به واسطه کرونا، اما در مقایسه با ۱۶ سال فعالیت صندوق رکورد زده و موفق شدیم بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه شده جدید جذب کنیم.       

کاظمی تصریح کرد: با وجودی که عمر صندوق بسیار جوان و پایین است، اما میانگین سنی اعضا بسیار بالا و اولویت ما در جذب عضو جدید، سرپرستان خانوار هستند و بنا داریم با اقدامات حمایتی از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم.

 مدیر جهاد کشاورزی تربت‌حیدریه نیز گفت: ‌اکنون از مجموع ۲۳ هزار خانوار روستایی این شهرستان، ۹ هزار خانوار معادل ۴۱ درصد جامعه هدف، زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند و ۶ هزار خانوار نیز زیرپوشش هیچ خدمات بیمه‌ای نیستند.

حسین محمدی افزود: در بحث خدمات‌دهی به روستاییان، این بیمه مورد تاکید است و اطلاع رسانی در خصوص خدمات مطلوب و حمایتی این بیمه نیازمند ورود جدی دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و مشارکت بیش‌ از پیش روستاییان است.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر برای گسترش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در جامعه هدف برنامه‌ریزی و اجرا شده و اکنون برای افزایش خدمات دهی، نیازمند اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی است.

وی با بیان این اکنون ۱۷ صندوق خرد زنان روستایی با حداقل ۲۵ عضو در این خطه داریم، گفت: فعالیت این افراد در زمینه خیاطی، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ و دیگر مشاغل روستایی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز