مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان:
سال گذشته ۲۸۰۰ انشعاب غیرمجاز جمع آوری شد/ امسال سال سختی در تأمین برق برای تابستان است
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۲۸۰۰ انشعاب غیرمجاز جمع آوری و تعیین تکلیف شدند، افزود: در سال جاری نزدیک به ۱۸۰ انشعاب غیرمجاز جمع آوری شده و در طی مراحل قضایی و اداری است.
به گزارش ایلنا از همدان، شیرزاد جمشیدی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران، با تأکید بر اینکه سال ۱۴۰۰ سال سختی در تأمین برق خواهد بود، گفت: مصرف برق در استان همدان افزایش ۱۵.۵ درصدی داشته است.
اظهار کرد: با توجه به کاهش ۲۵ درصدی بارشها و افزایش ۳.۱ درجهای دما نسبت به مدت مشابه سال گذشته پیک بار استان در فروردین امسال ۳۴.۲ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه امسال سال سختی در حوزه تأمین برق برای تابستان است، تصریح کرد: انتظار داریم مشترکین خانگی مصرف برق را حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش دهند تا بتوانیم کسری را جبران کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان اعلام کرد: به زودی به ۷۵ خانوار عشایر استان نیروگاه خورشیدی قابل حمل تحویل داده میشود و برنامه داریم ۴۰۰ نیروگاه قابل حمل دیگر نیز برای عشایر تهیه کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان در مورد نقش ماینرها در افزایش مصرف برق استان، توضیح داد: با توجه به اینکه رمز ارزها در حال محاسبات شبانهروزی هستند، مصرف برق زیادی دارند بهطوریکه هر دستگاه ماینر تا پنج برابر یک مشترک خانگی مصرف برق دارد که شرایط ما را با چالش مواجه میکند.
وی با اشاره به تعداد دستگاه های ماینر غیرمجاز کشف شده در استان همدان، گفت: بیشتر رمز ارزها از تعرفههای دیگر مانند تعرفههای یارانهای و مخفف استفاده میکردند که به محض شناسایی جمع آوری شده و خسارت شبکه برق از افراد اخذ شده به طوریکه در سال گذشته ۷۰۰ دستگاه و امسال نیز ۳۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان جمع آوری شده است.
وی با تأکید بر اینکه شرایط آب و هوایی استان همدان به گونهای است که نیاز به استفاده از کولرهای گازی ندارد، از مشترکین خواست در صورت استفاده از کولر گازی دمای آن را بر روی ۲۴ تا ۲۶ درجه تنظیم کنند.
جمشیدی با بیان اینکه مشترکین برق استان مصارف غیرضرور و پرمصرف را در زمان های خارج از ساعات پیک استفاده کنند، خاطرنشان کرد: از ادارات دولتی که امکان استفاده از نور طبیعی دارند، درخواست میشود به جای روشن کردن لامپ از روشنایی روز استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه به کارگیری مولدهای خود تأمین هفت مگاوات پیشبینی شده است، اظهار کرد: اداراتی که دارای مولد هستند در صورتی که در ساعات پیک برق اصلی را قطع کرده و از مولد استفاده کنند علاوه بر اینکه از پاداش برخوردار شده، در کاهش پیک بار استان کمک شایانی خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان درباره استفاده از نیروگاههای خورشیدی برای سپری کردن پیک بار تابستان، گفت: در ساعات روز نیروگاههای خورشیدی و در شب نیز نیروگاههای کوچک مقیاس به ظرفیت استان اضافه میشوند که کمک شایانی در پیک بار استان خواهند داشت.
وی از افتتاح دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت دو مگاوات در سال جاری خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰ دو نیروگاه خورشیدی هر کدام با ظرفیت یک مگاوات وارد مدار خواهند شد که ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان به ۷۴ مگاوات خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان ادامه داد: به زودی به ۷۵ عشایر استان نیروگاه خورشیدی قابل حمل تحویل داده میشود و برنامه داریم ۴۰۰ نیروگاه قابل حمل دیگر نیز برای عشایر تهیه کنیم.
وی از جلب مشارکت ۲۱۶ واحد صنعتی استان در مدیریت مصرف برق خبر داد و گفت: تاکنون توانستیم مشارکت ۲۱۶ واحد صنایع استان با ۱۲ مگاوات، ۷۱۷۹ چاه کشاورزی با ۱۱ مگاوات، ۲۵۰ دستگاه دولتی با ۷.۳ مگاوات و ۲۹ جایگاه CNG با ۲.۲ مگاوات و ۴۴ واحد تجاری با دو دهم مگاوات را در مدیریت مصرف برق جلب کنیم.
جمشیدی با بیان اینکه انتظار داریم در بخش تجاری مشترکین بیشتری در مدیریت مصرف برق کمک کنند، افزود: امیدواریم مسئولان ادارت کمک کنند با کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات بتوانیم تأمین برق مطمئنی برای مردم استان داشته باشیم.