خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب کاشان خبر داد:

تشدید شرایط کم آبی در کاشان/ کاهش ۵۰ درصدی بارندگی ها

تشدید شرایط کم آبی در کاشان/  کاهش ۵۰ درصدی بارندگی ها
کد خبر : ۱۰۶۵۹۴۹

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب کاشان گفت: هر ساله نگران‌هایی بابت بحران کم آبی در حوزه های خانگی، صنعت و کشاورزی وجود دارد که این بیم و هراس در سال جدید و به دنبال کاهش ۵۰ درصدی بارندگی ها بیشتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از کاشان، محمدرضا اسدی در جلسه انعقاد تفاهمنامه مشترک میان مرکز خدمات حوزه های علمیه منطقه کاشان و شرکت آب وفاضلاب این شهرستان اظهار داشت: مدیریت مصرف آب به عنوان یک موضوع مهم و اساسی شهرستان مطرح است و دستگاه هایی نظیر آموزش و پرورش،مراکز علمی و دانشگاهی،حوزه های علمیه،پایگاه های بسیج  و رسانه می تواند بستر مناسبی برای ارائه آموزش های مرتبط با فرهنگ سازی مدیریت مصرف بهینه باشد.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری مسابقات وجشنواره های فرهنگی،تولید محتوا در ارتباط با ارتقا آگاهی عمومی نسبت به وضعیت منابع آبی منطقه و همکاری های مشترک با سازمان ها توانسته علیرغم نصب سالانه ۵ هزار انشعاب جدید،کاهش پنج درصدی مصرف مشترکین را به همراه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب شهرستان کاشان تاکید کرد: کاشان از نظر جغرافیایی در اقلیمی خشک وکم باران واقع شده و هرساله نگرانی هایی بابت بحران کم آبی در حوزه های خانگی،صنعت وکشاورزی وجود دارد که این بیم و هراس در سال جدید وبه دنبال کاهش ۵۰ درصدی بارندگی ها بیشتر شده است.

اسدی با اشاره به جایگاه ویژه وخاص  طلاب میان شهروندان  آنان  را سفیران مصرف بهینه در جامعه عنوان کرد  و افزود:طی سال های متوالی  شاهد همکاری سازنده ایی از طرف ائمه جماعات در راستای فرهنگ سازی مصرف بهینه آب در سطح منطقه بوده ایم.

رئیس هیات مدیره شرکت  آب و فاضلاب شهرستان های کاشان وآران وبیدگل کاهش متوسط بارندگی بلند مدت در منطقه را هشداری برای تشدید شرایط کم آبی در سال زراعی پیش رو دانست و تصریح کرد: در شرایطی که متوسط بارندگی در کشور ۲۵۰ میلیمتر است این میزان در کاشان به  ۱۲۵ میلیمتر کاهش یافته و این  بدان معناست که اگر صرفه جویی ، آموزش و فرهنگ سازی مصرف صحیح وبهینه انجام نگیرد قطعا منطقه درگیر بحران شدیدکم آبی خواهدشد.  

اسدی با بیان اینکه متوسط سرانه مصرف درکشورهایی با  میانگین ۸۰۰ میلیمتر در سال فقط به ازای هر نفر روزانه ۱۰۰ لیتر است تاکید کرد:برخی از شهروندان با این تصور که منابع تامین آب آشامیدنی نامحدود بوده ویا هزینه ناچیزی صرف تصفیه و انتقال آن می شود، اقدام  به هدر دادن آن می کنند و این استفاده غیر اصولی سرانه مصرف روزانه هر شهروند کاشانی را  به میزان ۲۰۰ لیتر  افزایش داده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز