خبرگزاری کار ایران

شهردار شیراز مطرح کرد:

برخی نمایندگان شیراز در مجلس نورپردازی معابر را کاری هزینه‌بر و بی‌دلیل می‌دانند/ توجه به منظر بصری شهر را نباید اقدامی فانتزی نامید

برخی نمایندگان شیراز در مجلس نورپردازی معابر را کاری هزینه‌بر و بی‌دلیل می‌دانند/ توجه به منظر بصری شهر را نباید اقدامی فانتزی نامید
کد خبر : ۱۰۶۰۴۷۵

شهردار شیراز با اشاره به اینکه عده‌ای از منتقدان به ویژه برخی نمایندگان شیراز در مجلس، نورپردازی معابر، میادین و تقاطع‌ها را کاری هزینه‌بر و بی‌دلیل می‌دانند گفت: منظر شب یک شهر، نقش مهمی در جذب گردشگر دارد و به عنوان‌مثال منظر شب پاریس دارای جذابیت و طبق استانداردهایی خاص تعریف شده است.

به گزارش ایلنا، حیدر اسکندرپور در جمع اصحاب رسانه، کف‌سازی معابر و پیاده راه‌سازی را جزو الزامات شهرسازی و در راستای ارزش‌افزایی به شهر دانست و افزود: این قبیل اقدامات حس خوبی به شهروندان می‌دهد و نظرسنجی‌ها نیز نشان می‌دهد که مردم از این قبیل اقدامات رضایت‌خاطر دارند.

وی افزود: نورپردازی تقاطع و معابر باعث جلوه بخشی به شهر شده و ما در تعالی بخشی به شهر هنوز در ابتدای راه هستیم و اجرای چنین پروژه‌هایی در هر 11 منطقه شهرداری در دستور کار قرارگرفته و اغلب این پروژه ها در بهار 1400و به ویژه در هفته شیراز به بهره ‌برداری کامل می رسند.

شهردار شیراز گفت: کیفیت‌بخشی به فضای عمومی شهر جزو وظایف ذاتی شهرداری است و توجه به منظر بصری شهر را نباید اقدامی فانتزی نامید.

اسکندرپور افزود: هم اکنون نورپردازی میدان الله تا میدان نمازی در دستور کار قرار دارد و همکاران ما در شهرداری بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر در حال اجرای پروژه‌ها هستند.

وی گفت: نورپردازی پل کابلی ولی‌عصر نیز تا اوایل اردیبهشت به اتمام می‌رسد و تلاش مجموعه شهرداری در مسیر اجرای نورپردازی و تعریف منظر شب در شیراز و هویت‌بخشی به آن است.

اسکندرپور بیان کرد: نباید به  نورپردازی تقاطعات و میادین که علاوه بر ایجاد حس امنیت، باعث روح بخشیدن به شهر می شود، با نظر سوء نگریست و آن را اقدامات نمایشی و فانتزی نامید آن هم درحالی که شیراز به عنوان شهری مهم و مقصد گردشگری باید در تمام شبانه روز زنده و جاندار باشد ونباید به نام شهر خاموش و مرده تعبیر شود. 

شهردار شیراز با بیان اینکه دو دیدگاه توسعه‌بخشی و  دیدگاه تعالی بخشی در مدیریت شهری وجود دارد افزود: بنای ما بر تعالی بخشی و ارتقابخشی به شاخصه‌های هویتی شهر است.

شهردار شیراز با اشاره به پروژه باغ سلامت بانوان گفت: دسترسی عمومی بانوان به فضایی ایمن و اختصاصی جهت انجام فعالیت‌های نشاط‌انگیز روزانه از جمله ورزش و نرمش که در آن محیط بانوان بتوانند آزادانه‌تر به ورزش و نشاط بپردازند، از اهداف ما در تعریف این پروژه بود.

اسکندرپور با بیان اینکه این پروژه در سه هکتار با شاخصه‌های مختلف به بهره‌برداری رسیده است، گفت: به باور عموم این محیط که از پیاده راه سلامت آغاز می‌شود، پروژه‌ای فاخر است که علاوه بر صیانت از باغات شیراز در راستای توجه به بانوان احداث شده و می‌تواند در سطح ملی بدرخشد.

شهردار شیراز گفت: ما هرجا که به جوانان اعتماد کردیم نتیجه گرفتیم و به عنوان مثال پروژه سنگفرش روبروی حافظیه را سال‌ها پیش، گروهی از معماران صاحب نام و با تجربه بین‌المللی انجام دادند که رضایت مردم را در پی نداشت.

 اسکندرپور گفت: بهار امسال بهار افتتاح پروژه‌های مختلف خواهد بود و بنا داریم نامی نیک از خود برای آیندگان بر جای بگذاریم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز