سوقندی مطرح کرد:
جان مایه فرهنگ و هنر اسلامی، شعر و ادب است
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، با اشاره به اینکه جان مایه فرهنگ و هنر اسلامی شعر و ادب است، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز به این مبحث توجه بسیاری شده است.
به گزارش ایلنا از زنجان، محمدرضا سوقندی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در امور ایثارگران در آیین اختتامیه نخستین جشنواره شعر و داستان طلوع اظهار کرد: برگزاری این جشنواره موجب مشارکت استانهای مختلف و تولید آثار فاخری در حوزه شعر و داستان شد.
سوقندی، با اشاره به اینکه جان مایه فرهنگ و هنر اسلامی شعر و ادب است، اضافه کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز به این مبحث توجه بسیاری شده است.
این مقام مسئول یادآور شد: این جشنواره در بخش فرهنگ و هنر و به یاد شهدای هستهای و مدافع حرم برگزار شد، شهدای بزرگواری که کشور وامدار آنهاست.
سوقندی با اشاره به اینکه این جشنواره موجب شده که اندیشههاینو شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه شاهد مشارکت چشمگیر شعرا و ادبا از استانهای مختلف هستیم.
لازم به یادآوری است، جشنواره شعر و داستان طلوع در بخش علمی به دبیری امیر رسولی و در بخش اجرایی نیز توسط حسن پاکزاد برگزار شد.
داوری این جشنواره توسط ناصر حامدی، مصدق آقاجانلو و علی حنیفه در بخش شعر و محمد علی خامه پرست و مردعلی مرادی در بخش داستان انجام شد.
برگزیدگان بخش شعر این جشنواره به ترتیب میلاد حبیبی از اصفهان، شکوفه رضایی رزن از همدان و ملیحه سادات قاضی نیشابور بودند و در این بخش از مهدی حنیفه نیز به عنوان تقدیر شد.
در بخش داستان نیز هیأت داوران هیچ شرکت کنندهای را به عنوان نفر اول انتخاب نکرده و به ترتیب زهره میرعیسیخانی از زنجان و سید میثم موسویان از همدان دوم و سوم و کبری اَلتَج از شهریار تهران، مهدی حنیفه از زنجان و زهره فصیحی از اصفهان نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.