خبرگزاری کار ایران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان:

قزوین از نگارخانه تخصصی برای هنرمندان محروم مانده است

قزوین از نگارخانه تخصصی برای هنرمندان محروم مانده است
کد خبر : ۱۰۳۷۸۱۹

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: استان قزوین در زمینه خوشنویسی ظرفیت بسیار مناسبی دارد که از داشتن یک گالری یا نگارخانه تخصصی برای هنرمندان محروم مانده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین محمد حسین اسماعیلی در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی استانداری با اشاره به نیازها، خواسته‌ها و مشکلات‌هنرمندان استان قزوین، اظهار کرد: قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی ایران از ظرفیت خوبی در این زمینه برخوردار بوده اما از یک گالری و نگارخانه تخصصی برای هنرمندان، موزه هنرهای معاصر، المان‌ها و نمادهای خوشنویسی و هنری در سطح شهر محروم است.

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد  استان، بحث آموزش خوشنویسی در مدارس و دستگاه‌های اداری و راه اندازی رشته خوشنویسی در دانشگاه‌های استان از دیگر نیازهای پایتخت خوشنویسی است.

اسماعیلی ادامه داد: ساخت و تکمیل پلاتوهای تخصصی تئاتر، راه اندازی گذر فرهنگ و هنر، تأسیس باغ کتاب، ایجاد تکیه‌ بزرگ تعزیه و همچنین نمایشگاه مجازی کتاب از اقداماتی است که به حمایت همه جانبه مسئولان نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: باید با استفاده از ظرفیت نخبگان و هنرمندان در تدوین برنامه‌های فرهنگی از طریق هم افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی و هنری بهره بگیریم.

این مسئول یکی از موضوعات مهم را در این راستا اقتصاد فرهنگ و هنر برشمرد و مشکل هنرمندان را در این زمینه مشکل فروش آثار هنری عنوان کرد و افزود: باید سازوکاری ایجاد شود که هم مردم و هم مسئولان به یک اثر هنری به چشم یک کالای ارزشمند که درطول ایام، ارزش افزوده خواهد داشت نگاه کنند و در این راستا با برگزاری نمایشگاه‌های هنری در مقاطع مشخص و خرید آثار هنرمندان به تقویت اقتصاد هنر در استان کمک کرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان از اقدامات صورت گرفته برای جذب سرمایه گذار غیردولتی جهت تکمیل پروژه تالار شهر خبر داد و همچنین تکمیل این طرح و واگذاری آن را به هنرمندان تئاتر از دیگر خواسته‌های هنرمندان‌ برشمرد.

اسماعیلی در ادامه به ظرفیت فضاها و خانه‌های تاریخی در استان اشاره کرد و گفت: خواسته هنرمندان این است که این ظرفیت عظیم در استان به شایستگی مدیریت شود که می‌توان با استفاده از ظرفیت هنرمندان، این فضاها را احیا کرد و در عین حال به مراکز فرهنگی و هنری تبدیل نمود.

 وی در این زمینه به کاروانسرای سعدالسلطنه و عمارت سردار مفخم اشاره کرد که در صورت برنامه ریزی دقیق و جامع می‌تواند به قطب فرهنگی و هنری تبدیل شود.

این مسئول ضمن تشکر از مسئولان و مدیرانی که همراهی خوبی با اصحاب فرهنگ و هنر دارند، تاکید کرد: با توجه به اینکه در تمامی رشته‌های هنری انجمن‌های تخصصی و رسمی ثبت شده وجود دارد، این انجمن‌ها درخواست دارند که برنامه ریزی‌ها و اقدامات فرهنگی و هنریِ دستگاه‌ها و نهادها از طریق این انجمن‌ها صورت گیرد و از ارتباطات شخصی با افراد و هنرمندان پرهیز شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز