یک فعال حوزه آی تی عنوان کرد؛
سامانه جامع خرما پنجره ای واحد برای تجارت تولید کنندگان
مدیر عامل شرکت نو اندیشان داده رستاک گفت: یکی از اهداف سامانه جامع تجارت خرما را علاوه بر یکپارچه سازی و نظارت بر فرآیند تجارت، ایجاد درگاه واحد برای بازرگان و فعالان تجاری است.
به گزارش ایلنا حسین جرئتی در حاشیه سومین نمایشگاه بین المللی و تخصصی تجهیزات و صنایع خرما در شیراز در جمع خبرنگاران افزود: این سامانه با استفاده از زیر ساخت های بلاکچین و ارز دیجیتال پایدار تتر تبادلات مالی تولیدکنندگان ، تجار و بازرگانان ، فرآوری کنندگان و فعالان حوزه خرما در زمان تحریم ها را بهبود می بخشد .
وی افزود: این سامانه واحد می تواند درخواست را از تولید کنندگان و فرآوری کنندگان دریافت کند و به تجار و بازرگانان وفعالان حوزه خرما ارائه دهد.
مدیر عامل شرکت نو اندیشان داده رستاک گفت: سامانه جامع تجارت بین الملل خرما که در دومین نمایشگاه بین المللی خرما بصورت B2C راه اندازی و رونمایی شد در سومین نمایشگاه بین المللی خرما با توسعه به سمت B2B جان تازه یافت.
جرئتی ادامه داد: قطعا تجارت الکترونیکی باعث کاهش هزینه ها و به طور همزمان افزایش سرعت و کیفیت تحویل خدمات می شود.
مدیر عامل شرکت نو اندیشان داده رستاک گفت: در شرایط فعلی نیاز است تا شرکت های تجاری و صادراتی در راستای شناسایی توان بالقوه اینترنت گام برداشته و برای تقویت فعالیت های صادراتی، مشتریان صادراتی جدید خود را از طریق اینترنت پیدا کنند. مدیران این شرکت ها می توانند از اشخاصی که با اینترنت آشنا بوده، کمک گرفته و فعالیت های صادراتی و بازاریابی خود را از طریق این فضا انجام دهند.
وی بیان کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل و مانعی که شرکت های تجاری در امر صادرات با آن مواجه هستند پیچیدگی ها و دشواری های مربوط به ارایه خدمات در بازارهای بین المللی است. تجارت الکترونیکی و سامانه های اینترنتی با در اختیار دادن یک سری روش های اقتصادی و با صرفه جهت جذب مشتریان خارجی و ارایه خدمات به آن ها، توانسته است با کاهش هزینه های مربوط به گستره های جغرافیایی این موانع را تا حد ممکن رفع کند.
جرئتی بیان کرد: با توجه به اینکه استان فارس و شهرستان های استان از ظرفیت مناسبی در تولید و کشت خرما برخوردارند بنابراین فعالان این حوزه در استان فارس می توانند با استفاده از سامانه جامع خرما گام های موثری در بخش فروش و صادرات این محصول بسیار ارزشمند بردارند.
مدیر عامل شرکت نو اندیشان داده رستاک گفت: تولید کنندگان محصولات کشاورزی می توانند با ایجاد وب سایت و سامانه زمینه را برای هدایت مبادلات تجاری و صادرات محصولاتشان فراهم کنند که در نهایت این مهم منجر به ایجاد بازار بزرگ و رونق تولید و کار آفرینی خواهد شد.
این فعال حوزه آیتی خاطر نشان کرد: این سامانه با ارائه زبان های مختلف و رایج دنیا فعالیت تولید کنندگان داخلی و بومی استان فارس در فضای کسب و کار در حوزه بین المللی را تسهیل می کند.